mn2558 17 haftalık gebeyim bekliyorum hareket etti edecek diye ama bir türlü anlayamıyorum nasıl bir his nasıl hareket edecek ve ben nasıl anlayacağım
beyah mn2558 hareket edince anlamak zor olmuyor canım ben 21 de hissettim mutlaka anlarsın tekmelerden
ogrencianne35 mn2558 ilk gebeligimdi 18.haftada net bi şekilde hissetmeye başladım zaten doğum yaptığım gün bile cilgin gibi kipirdiyordu 😂😂😂😂
Loveis16 mn2558 17 haftalık kalp atışı gibi kelebek uçar gibiydi çok hafif. 20 de karnıma vurduğu tekmeleri net görüyordum 🥰
beyah mn2558 her hamilelikte farklı kuzucum doktoruna da sorabilirsin 21 22 de hissedersin demişti benimki ben 21de hissettim az kalmış canım seninde 💖
mn2558 beyah ilk gebeliğiniz mi ? Benim ilk gebeliğim Bebeğim erkek diye herkes artık hareketleri hissetmen gerekiyor diyor ondan kafam karıştı kontrolüm 15 inde o zaman soracağım doktora
BusrAras- Benim 2. Hamileligim 15 haftalıkken hissettim suan 20 haftalıgım dahada belirginlesti hareketleti ilk seyirme gaz hareketi gibi oluyor ama sonra baya baya içinizde bi balık yüzüyomus gibi hareket ediyor😊
mn2558 BusrAras- ben böyle tekmesini felan bekliyorum ama yok bazen kalp atışı gibi bir şey oluyor onu doktora sorduğum da senin nabzın demişti
beyah mn2558 benim de ilk canım ilklerde bazen 23 24e bile normal diyorlar sen sadece doktora inan millete inanma çünkü herkeste aynı olmaz ki
BusrAras- mn2558 tekmeleri daha simdi hissetmezsiniz 20 den sonra net hissediliyor tabi herkese göre degişkenlik göstere bilir. Seyirme gibi oluyor genelde bebek güclendikçe büyükce tekmelerin siddeti artıyo 😊
kubra44 mn2558 benim de öyle ya .hele sabah kalkınca karnım hiç yok gibi.hareketi de hissetmeyince tedirgin oluyorum