MucizemFK Ciara93 Cnm ben 40+1 oldum bebek kanalda değil normal doğum için extra birşey yaptın mı ? Yaptıysan neler normal doğum istiyorum , perşembeye kadar olmazsa sezeryan olucak .
KemalFatosPolat Ciara93 öncelikle allah analı babalı büyütsün inş nişan denen şey ney nasıl bişey sancın adet sancısı gibimi geldi
Ciara93 Baharun2 Doğumdan sonra odama çıktım ve bebek yanıma gelmeden ben ona gittim :) hemen ayağa kalktığım için kızdılar hatta çok şükür iyi geçti bu Doğum. Bi kaç dikişim var sayısını bilmiyorum ama çok değil
Ciara93 AnneyimHamileyim evet ilki de normaldi, ikincisi daha kolaydı ikinci olmanın etkisi illaki vardır :) ama kendimi çok hazır hissettim her zaman ve daha hareketliydim
Nazlibebegim Öncelikle hayırlı olsun :) sancın nasıl olduğunda hastaneye gittin ben sanciyla ilgili bi post açtım ama kimse bakmadı kafam çok karışık
Ciara93 Nazlibebegim sancım gece 1 de başladı 9-7-4 dakika aralıklarla düzensiz geliyordu sabah 8 e doğru hastaneye gittim, git gide artıyor şiddeti iyice arttığında gitmiştim. Aslında biraz daha bekleyebilirmişim evde
Ciara93 MucizemFK 40+2 de doğurdum ben de yürüyüş ve squat yaptım sürekli ekstra pek birşey yapmadım canım
AnneyimHamileyim Ciara93 Inşallah benimki de daha kolay olur ilkinde aşırı çok sancım vardı hayırlısı bakalım bu arada allah analı babalı büyütsün gözün aydın ☺️😘
Nazlibebegim Ciara93 adet sancısı gibimi Yoksa daha mı ağır su an benimde düzenli sancım var ama sancının artmasını beklemelimiyim Yoksa hafifte olsa gitmelimiyim bilemedim
HaticeSoydemirSerin Ciara93 peki suyun hemen geldi mi sancılarla birlikte yoksa daha sonra mı geldi ?
MucizemFK Ciara93 Tşk edrm cnm , Allah analı babalı büyütsün inş . Peki bebeğin kanala girmemesiyle ilgili bilgin var mıı ? Yada suni sancı denenirse çok kötü olur mu ?
Ciara93 KemalFatosPolat nişan sümüksü yapışkan birşey ve sancı adet sancısı gibi başlıyor şiddetleniyor tabii:)
Ciara93 GamzeCan ilk Doğumda çok zorlandım açılmam olmamıştı Bu daha kolay oldu ve dikiş atıldığını çok az hissettim bu kez, ama normal Doğumdan sonra dikiş ne ki o rahatlama ile umursamadım hiç :)
Ciara93 Nazlibebegim su vs gelmediyse bekle derim evde, iyice artınca git çünkü evde çekeceğini hastanede çekiyorsun