Mihriballim Kizlar 21+5 bugün ama ellerimin uyuşması gece kramplari diş agrilarilari vücudumda tırnak dahil kemik sayılabilecek nere varsa ağrıyor napicam ben zehir oldu geceler ellerim tutmuyor resmen 🥺
YeninesilAnne Mihriballim Ben de 20+2 deyim tam kuyruk sokumu değil ama sol kalçama doğru bir ağrı giriyor ne uyuyabiliyorum ne ayakta Durabiliyorum ne de doğru düzgün oturabiliyorum napcagimi bilmiyorum yani 🤷
seraperva Mihriballim Magnezyumununa baktır eksikse eger takviye verir çok rahatlatır kasları kemikleri krampları
Mihriballim YeninesilAnne Allah yardım etsin vallahi çok fena ya erken mi başladı bu ağrılar ben anlamadım doktorunuza sordunuz mu ben daha sormadım
CNN-b Mihriballim YeninesilAnne Kızlar doktorunuza magnezyumu sorun kullanıyormusunız bilmiyorum ama genelde ondan olur merak etmeyin geçiyor ama 😌😌
YeninesilAnne Mihriballim yarın muayenem var o zamam sorucam canım. Bakalım ne diyecek daha önce hiç böyle birşey olmamıştı çünkü
Sevinc86 Önce bi Kaniniza bakdirin Mutlaka Vitamin ve Magnesium alin Bel agrilari icinde yatmak daha kötü yavas yavas yürüse cikin ve özel hataketler var Therapie Yoga gibi YouTube den bakin Gecmis olsun
Mihriballim Sevinc86 ennson bir Kasım’da Kan değerlerime baktirdim kansızlık vardı demir ilacı vs başladık bu ağrılarım bir haftadır çok yoğun olmaya başladı.
Mihriballim CNN-b bir hafta sonra gidicem muayeneye o zaman soyleyecegim aklımda resmen direniyorum diş etlerim bile o kadar ağrıyor ki hiç bişey çiğneyemiyorum 🥺
seraperva Mihriballim tabi geçirir gülüm adet kramplarına da iyi geliyo o yüzden kullanıyorum gece ağrıdan yatamıyodum içip yattım hem mis gibi uydum hem kasık ağrım krampım geçti
Mihriballim seraperva ohh miss okurkenn bile bı rahatlama geldi 🤣 mesaj atayim doktoruma bari beklemeyeyim bir hafta