evlatkokusu0806 Sırtım öyle fena ki illa Bi yere yaslanmam lazım yatarken bile ağrıyan tarafıma yatıp altına hamile Yastığı koyuyorum o şekilde rahatlamaya çalışıyorum
Morprenses evlatkokusu0806 sırt ağrısı benim de var önceleri magnezyum hafifletiyordu ama artık işe yaramıyor. Ben pilates yapıyorum YouTube’da sırt rahatlatan hareketleri o biraz iyi geliyor. Dik durmak mümkün değil sürekli unutuyorum normalde de kambur dururdum zaten şimdi iyice yamuldum🤣
MslAknn evlatkokusu0806 34 ıcındeyım uzanmam lazım dık oturmak zorlastı bıde sol kasıgımda haraet etıkce agrı oluyor sızdede varmı
Aysee_35 evlatkokusu0806 ben hep kaykılarak oturuyorum arkama yastık kırlent koyup oturuyorum dik oturmak hayal.. Ayaklarımı da sandalyenin üzerine uzatıyorum o sekilde yani oturuyorum. Bir de sırt üstü yatmayı özledim çoook 😍
evlatkokusu0806 ZZeynepP1903 yatarken de otururken de rahat edemiyorum kız ayaktayken iyi gibiyim ama nereye kadar 😂
ZZeynepP1903 evlatkokusu0806 kac haftalıksın canım. Ben hep yattıgım için artık baygınlık geldı hele saga sola dönmeler fena can sıkıcı oluyor 🤦🏻♀️
evlatkokusu0806 ZZeynepP1903 daha bunun zoru da mı var Allah kolaylık versin Rabbim ben 22 25 arası çok fenayım bu hafiflemiş halim
ZZeynepP1903 evlatkokusu0806 ben senın haftalarında cok rahattım şimdi karın büyüdü baskı yapıyor illa bacaklarımda agrı oluyo bazen kasıklarımda 🤦🏻♀️ Tabi illa sende de olacak diye bişe yok ins olmaz diyelim 🤗
[silindi] 35+3 ten bildiriyorum yatar gibi kaykılarak oturmazsanız bebek ağzınızdan çıkacak gibi oluyor bi süre sonra 🙄
Amineninannesiii Kızlar ben de 34+2 den bildiriyorum nenem gibi beli bükük yürüyorum uzanıyorum full asla oturtamıyorum bebek sürekli sertleşiyor gittikçe çok zorlaşıyor