Seda9507 Sadece bende mi sıkıntı var. Telefon hafif dönse hemen ekran dönüyor iğrenç olmuş. Çok can sıkıcı
Meleekk Seda9507 bende de oldu. Bakıyorum otomatik döndürme de açık değil 🤦🏻♀️😩 klavye düzeldi bu başladı 😬 buna da şükür 🤣
3cocukannesii Seda9507 benim de öyle otomatik dönmemi açıldı diyorum ama oda kapalı… sinir bozucu oluyor az yan tutsam dönüyor ekran
Halime0638 Seda9507 of evet ya ben yatarken yan yatip güzelce takiliyordum rahat rahat simdi dönüyor ekran rahatım bozuluyor geri çıkıyorum uygulamadan düzeltin lütfen ya
goktugun_annesiii Seda9507 Malesef ki bende de öyle oluyor valla herkes de böyle olduğunu bilmiyordum demek ki sıkıntı benim telefonda değilmiş 😅🤦🏼♀️
teletabi Seda9507 Merhaba annemiz bu sorunu ilettik , şu an yeni güncellemeden sonra bu sorunla ilgilenilecektir🌸
BabyBabyy01 Seda9507 evet ya bendede dönüyo habire bakiyom acaba otomatik dondurmemi açık diye demekkki burayla alakalı biseymis
Arazynp Niye boyle bir sey yaptilar. Zaten herkesin telefonunda dönme ayari var. İstesek dondururuz. Zorunlu olarak dönüyor. Hiç güzel degil
marbling10 Seda9507 evet bende de var ekran döndürmeyi mi açık unuttum acaba diye kontrol ettim🤭😂 değilmiş