Elifinannesi_ busra_2332 şu 2 gündür canım düzenli olmasını ağrıların artmasını bekliyorum ama aynı duruyor
Lavinyasnmz busra_2332 Haftasıyla uyumlu kilosu 3100 civarında. Doğum 5 Ocak görünüyor doktor da aralığın son haftasıyla ocağın ilk haftası arasında artık bekliyoruz dedi.🥰
kids0305 Lavinyasnmz benim ikinci hamileliğim. İlk oglum 38+2de oldu oyuzden cok umudum yok aslinda 2022 icin😅 saglikla gelsinler de🙏
Lavinyasnmz kids0305 ☺️ Banada bebeğin kız erken gelir diyorlar bakalım artık ne zaman gelecek, dediğiniz gibi sağlıkla gelsinler inşallah🥰🙏🏻
Gzmkrt kids0305 benimde ilk oğlum 38+1 de doğmuştu şimdi kızıma hamileyim 37 haftalığız benimde ilerisi için çok umudum yok 😂😂
irem_96 busra_2332 Valla bazen baskıdan iki büklüm yürüyorum kasıklarıma sancılar giriyo hayırlısı bekliyoruz 16 kilo aldım ….
kids0305 busra_2332 aksam 5 gibi nişanim geldi bikac saat sonra sancilarim basladi ama bel ağrısı şeklindeydi ben dogum sancisi oldugunu anlamadim. Gece 3 gibi yogun kan gelince hastaneye gittim 6cm aciklik olmus 5bucukta da oglum doğdu.
busra_2332 Sancın vs var mıydı canım? Belirti bişey? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼💐 Tgb91
busra_2332 kids0305 Gzmkrt benim yarın 38 olacak, çarşamba da kontrol var sizde bu hafta gelir mi dersiniz? Doktorun dediğine göre 1 hafta 10 gün ilerdeymiş gelişimi
kids0305 busra_2332 ona tamamen bebek karar veriyor😅 ama genel olarak dogumlar 38-39 haftalikken oluyormus gelme ihtimali yuksek yani😇
Gzmkrt busra_2332 vallahi bebişlerin keyfine kalmış bana kalsa benimki bugün yarın gelir ama bakarsın 40 haftayı doldurur belli olmaz sağlıkla gelsinlerde keşke 🥰
busra_2332 kids0305 sadece ufak bel ağrıları oluyor ara ara 10-15 saniye sürüyor onun dışında kasık ağrılarım var ama o sürekli vardı bi aydır. O yüzden bilemiyorum heycanlıyım 😂
Tgb91 busra_2332 yok sadece tansiyonum çok yükseliyor düşeremiyoruz ilaç içmeme rağmen o yüzden sezeryana karar verdik 🙏🏼 Heyecandan çok korku var ilk gebeliğim süreci bilmediğim için korku ağır basıyor
251020 Bende 37+2 deyim ilk gebeliğim ara ara bel ağrılarım oluyor kasılmalarım oluyor ama bakalım ne zaman gelecek kızımız cumartesi yine nst ye gireceğiz 4 ocakta tekrar suyuna falan bakacak ultrasonla inşaallah ocakta gelir