betuss5 Son 29 yaziyor uygulamada 🙏Ayaklarim burkulmuş gibi şişti .Yürüş yapiyorum hergun ,ev icindede asiri hareketliyim ,suyuda bol tuketiyorum .Şisligin inmesi icin neler yaptiniz hanimlar .Dahada şisermi ?Cok komik duruyor ayaklarim 😀
Hakanbuse betuss5 tuzlu yeme tursudan uzak dur bi yakinimin ayaklarina ayakkabi bulamamistik son ayinda erkek terligiyle gezdi disarda
Alcerem betuss5 benim de son 29 bugün itibariyle 🥰 ben de indiremiyorum şişlerimi deli gibi de su içiyorum bi de. Çevremdekiler, inmez artık doğuma kadar abartma 9 aylık hamilesin olucak bunlar, diyor ama ne yüzükler ne takılar şişlikten olmuyor artık bazj günler gözlerim bile çok kötü oluyor 🙁
Gul3346 betuss5 37 haftaligim hiç yok diyebilirim. 4-5 saatlik yolculukta birde uykusuz olduğum zamanalrda şişti. Doktoruma yeşil çay içebilir miyim diye sordum günde 1 fincan iç sıkıntı olmaz dedi. 1 günde hemen iniyo şişi. Ama sallama değil tane çay demledim
betuss5 Hakanbuse Bende suan terlik giymeye basladim daha rahat geliyor .Ev terligiyle giderim artik heryere 😀😀
betuss5 Alcerem yalniz olmadigima sevindim .Dogumdan sonra gider diyor herkes ama ayaklarin kuculmesi zaman aliyormuş .
Minikmucizem10 Alcerem kalan günümüz ayni bende de aşağı yukarı 1 aydır aynı sorunlar var hatta spor ayakkabı giyiniyorum kış günü yağmurlarda falan zor oluyor ne yapalım geçecek artik bi şekilde 😔
Alcerem betuss5 evet onu duyuyorum ama geçenlerde bi arkadaşım sürekli doğumdan sonra yeşillikleri kaynat kaynat iç dedi, ben sürekli öyle yaptım 15 günde indi şişlerim dedi. Yapmaya çalışıcam bakalım inşallah olur
betuss5 Gul3346 benimde 35.haftada oldu bundan onxe yoktu hiç.Yesil cay geciriyorsa bende danisip iceyim bari
Alcerem Minikmucizem10 ahahah geçenlerde çizme ve botlarımı deniyim dedim ayak bileğimden geçmediler ayağıma da düzgün olmadı zaten, kocam da bi yandan çekiştiriyor😂 bi tane olan bi spor ayakkabım var doğumdan sonra onu atıcam tiksindim artık aynı şeyi giyinmekten. Son günler diye masraf olmasın bi şey almıyım diye diye aynı tayt, sweat ve ayakkabıyla kaldım valla. Son günlerimiz sabır geçicek inşallah 😍 sağlıkla gelsin de miniklerimiz
betuss5 Alcerem Bende kiş geldi zaten evdeyim market harici cikmiyorum diye 2 parca seyle bitiricem hamileligi 😀