300917 Merhabalar. Cuma gününe sezeryan olacağım ama benim sancılarım başladı. Bu ikinci gebeliğim ilk bebeğim sezeryanla doğdu 2 yaşında şu an yanımda uyuyor şimdi çıksak hastaneye gitsek yavrumu nereye bırakacağım. Sabahı beklesem sorun olur mu acaba sezeryan dikişlerimde felan. Bilgisi olanlar cevaplasın lütfen.
Rabia64 300917 bir bilgim yok fakat doktorunun numarası varsa bi mesaj at sor bakalım belki gel der nst çekelim diye
Asyaburcin 300917 of aynı korku vs bende de var ilki sezeryan 2 yaşında suand a bende 33 haftalık hamileyim suand a bile yalancı sancilar falan çok zorlamaya başladı yani normal doğum.sancisi olsa.acilma falan nolcak hiç bilmiyorm allahın izniyle bi bitseydide
ecemsmom 300917 sancıların 3-4 dakikaya inerse git direk bence benim öyle oldu sabahına gittim 4-5 cm açıklık vardı
Tazeanne0134 Asyaburcin canım bende 2.ye hamileyim benim oğlum da 23 aylık 17+1 haftalık hamileyim ama yalancı sancı da açılma olmaz dinlen 1 saat kadar eğer geçmezse drunu ara söyle 33 haftalık hamilesin büyük ihtimalle yalancı sancı ama yinede dikkat etmek lazım ben 36+6 da 12 saat hastanede yatmıştım o yüzden diyorum
Mehtapca06 Baya aza inmiş sancı aralığın bence bir şekilde hastaneye gitmen lazım doğum başlarsa sıkıntı yaşarsın
Mehtapca06 300917 yani daha da sıklaşırsa hiç bekleme çünkü çocukla evde doğum başlarsa hepten perişan olursun
Annebaba23 Ne kadar süredir var sancılar, panik yapmayın aman sakın olmaya çalışın. Kaç haftaliksiniz, nst ve çatıya alttan bakarlar hastanede de, o sürede çocuğunuz babayla kalamaz mi
300917 Mehtapca06 evet doğru. İlk doğumumda da perişan oldum normalden sezeryana döndü bunda da planladığım gibi olmayacak
Hellili 300917 benim de sezeryan doğumdu vaktinden önce suyum geldi acile gittim açılmaya baktılar sonra ameliyat için hazırladılar bi saat içinde ameliyat olmuş oldum benim devlet hastanesiydi sanırım üç santim açılma olduktan sonra ameliyata alıyorlar acil olunca