mom2609 İyi geceler Haftadayım sırtım çok sıkışıyor uyuyamıyorum. Baskı yapıyor. Yatamıyorum. Sağa sola dönsem de olmuyor. Yüksek yastıklarla rahat etmeye çalışsam da olmuyor. Geceleri bile beni kaldırıyor bu ağrı yüzünden evin içinde gece gece yürüyorum. Böyle sanki boğazıma lokmalar kalmışta sırtıma vurulması gerekiyormuş gibi hissediyorum.. tavsiyelerinizi bekliyorum 😓 Ne yapmam gerekiyor?
Pammuk mom2609 valla canım 32. Haftamdan beri çekiyorum doğurdum doğuracam halaaaa aynıyım ne masaj ne egzersiz bişeye yaramıyor sadece yatarken eşime kantoron sürdürüyorım masaj yapıyor o sabaha kadar götürüyor.
Busrabaksii mom2609 sıcak su torbası veya sıcak şeyler genelde kasları gevşettiği erken doğumu tetiklediği için pek önerilmez doktorlar tarafından
mom2609 yigitegenin_annesi1 bu kadar basit bir öneri herkesin aklına gelir ve yaptırır dener ama başka çözüm önerileri almak ihtiyacımız olabiliyor.
Limons Ben sicak su torbasini yorganla sirtima sarip rahatlatiyorum bir de trendyolda yuz liraya masaj aleti var gun icinde ondan yapmak da iyi geliyor. Ama en onemli sey sicak tutmak bence. Yelek hirka vs. Giyin. Geçmiş olsun
mom2609 Limons evet sıcak su torbası denememiştim. Ve genelde atlet body ince şeylerle yatıyorum. Yorgan bile almıyorum üstüme oldum olası hamilelikte hiç almıyorum☺️ Serinlik etkiliyor olabilir dediğinize göre
1zeyneporencik_ Limons günlerdir her gece çektiğim için bende sıcak suyla duş alıyordum ve sıcak su torbasını bir güzel sarıp uykuya ancak öyle geçebiliyordum fakat bugün kontrole geldim 36. Haftamda suyum azalmıstı ve doktor bunun etkilemis olabileceğini söyledi. Hamilelikte sıcak su veya sıcak uygulamaların asla önerilmediğini ve bunu nasıl bilmediğimi sordu bana 🥲 en güzeli eşinin bir kremle yada yağ ile masaj yapması ben yaptım siz yapmayın insan sonra kendini suçlu hissediyor
Limons mom2609 evet yorumuma biri wicak su torbasi faydali degil demis bilginiz olsun en iyisi sıkı giyinin. Ben de bilmiyordum şifalar 🤗
Limons 1zeyneporencik_ yaa ama baska turlu de geçmiyor valla. Insallah ağrımaz bir daha.tesekkur ederim bilgi için
AryasuMom Melike_yoga sayfasında gebelere uygun sırt ağrıları için egzersizler var bende aynı dertten muzdaribim çok şükür ilk deneme de bile rahatlattı beni tavsiye ederm
Mltm07 mom2609 pilates topu alın ve bel sırt ağrılarına iyi gelen sporları yapın ben 34+2 yim bel ağrısından uyuyamıyordum 1 haftadır çok faydasını gördüm sporun
1zeyneporencik_ Limons farkındayım başka türlü geçmediğinin, bende aynı doktora bunu söyledim çok canım acıyor diyerek 😅 oda bana şu anda can değil canan dişini sıkacaksın dedi, sıkıcaz dişimizi yapacak bisey yok 🥲