Bu yazıyı bebek isteyenler için yazmak istedim. Biz 5 yıl sonra yavrumuza kavuştuk. İlk zaman rahim filmi çekindim temiz cıktı eşimde spermlerle ilgili sıkıntı cıktı tüp bebeğe karar verdik elazığda başladık tedaviye ilk denemede taze embriyo konuldu ve tutmadı ikinciye donmuş vardı bir süre bekledik ve donmuş transfer edildi o da tutmadı. Doktor histereskopi yapalım dedi küçük bir ameliyat gibi bişey rahime çizik atıldı biraz da çöküklük varmış o düzeltildi. Tamam dedim bu sefer olcak tekrar denedik ve yine olmadı artık umudum o kadar azalmıştı ki dedim çocuğumuz bizim olmucak. Oradaki hastanede embriyo transferinden sonra 4 saat yatak baş aşağı yatıyordum hiç kalkmadan tuvalete bile gitmedim eve donduğumuzde de 10 gün rapor alıp evde yatmıstım sadece tuvalete gidip geliyordum genelde yatakta idim sanki birşey yaparsam tutmucaktı. Sonra sinopa tayinimiz cıktı ben yeniden doktor arastırmaya başladım samsun medicalde tayfun hocayı buldum tedaviye orda başladık embriyolar toplandı bu sefer 5. Gün embriyosu idi 3 tane kalmıştı ilk transferde 1 tane konuldu yine umutluydum burada olacaktı sonuç günü geldiğinde yine hüsrana uğramıştım. O kadar yıpranmıştım ki hem bedenen hem maddi gücüm kalmamıştı doktora gittiğimde de soyledim oyle dolmuştum ki ağladım yanında bir baba edasıyla teselli etti beni dedim son kez denicem sonrasında gelmicem dedim tamam dedi. Son transfere giderken artık koydurup gidelim havasındaydım. Bu arada samsundaki transferlerde hiç yatmadım 5 dakika sonrasında tuvalete gittim hemen sonrasında samsundan sinopa geldik günlük hayatıma devam ettim doktorum boyle olması daha iyi dedi. Transferden sonra aklıma gelmiyordu zaten yine tutmucak bosa ümit etmeyim dıyordum. Tahlil günü iş yerinde idim sonucu actığımda inanamadım 182 yazıyordu arkadasa gosterdim ağlayarak ben hamile miyim diye hiç ummadığım ümidi kestiğim anda zeynebim geldi bize Rabbimin hediyesi. Şimdi 2 aylık oldu halen inanamıyorum baktıkça günlerce ağladığım oldu hep dualar ettim isyan etmedim düştükçe ben ayağa kalktım ama artık bir zaman geliyor ki ümit kalmıyor o vakitte Allah yetişiyor. Demem o ki vazgeçmeyin eğer gelecekse bebeğiniz bir gün sizi bulacaktır.