Deletedmom62627 Kızlar karnım taş, asla yumuşamıyor ve yatırmıyor. Nefes alamıyorum yatarken niye böyle oldum anlamıyorum aşırı rahatsızım
Seymaben Deletedmom62627 askom doktorun kimse artik ben geleyim doveyim bisey yapayim seni dogurtsun bi sekilde🥺
Asminim77 Kaç haftalıksınız bilmiyorum ama uzun süreli sertleşme sancıdan olurmuş. Bilen arkadaşlar yorum yapar zaten. İnşallah önemli birşey değildir
Deletedmom62627 Asminim77 ay bilmiyorum hareketlerinde falan sıkıntı yok ama nefes aldırmıyor yatınca
Dunyabebek Deletedmom62627 benimde taslasma oluyor bu günlerde. Kasılıp kalıyor. Sıcak bı duşa girin. Bebeğinizle konuşun. Gerçekten işe yarıyor babası dokunsun sevsin falan hareketleri değişiyor. Bide sevdiğiniz bişey varsa onu yiyin. Hem kendinizi hem bebeğinizi rahatlatin
Deletedmom62627 beyah son günlerimiz. Kocama sarılıp sarılıp duruyom sanki doğurunca bebekten başka bişeyle ilgilenemeyecek gibi hissediyom 😅😅😅
busra_2332 Deletedmom62627 yok anacım ne yatırıyor ne yemek yediriyor o sertlikler, karnım çatlayacak derim yırtılacak gibi hissediyorum resmen