Bebisinibekleyen Arkadaslar merhaba indirim kodu kazandim ve sepete ürünler ekledikten sonra ulasamadim kupona. Ürünler de haliyle öyle kaldı. Elinde kupon olan ve kullanmayan varsa paylasabilir mi ozelden rica etsem Teşekkürler ☺️
Esmaonur Bebisinibekleyen kod ekrana geldiği zaman direk ekran görüntüsü alın, alışverişe geçtiniz an kayboluyor aynısını bende yaşamıştım
Serapcemre Bebisinibekleyen Bebisinibekleyen kuponların sanrm belli süresi var kullanmak ıcın ondan olmuo
mutlufatos19 Bebisinibekleyen benimde öyle oldu müşteri hizmetlerini aradım kod verdiler sende ara müşteri hizmetlerini
gurbetcikizii Esmaonur yaa evet bende bugün öyle yaşadım çok saçmaa 300 tlye 150 tl vermişti halbüki ne güzel 😕
cihandurumerve Esmaonur dünden beri giriyorum ama çark falan yok uygulamayı da indirdim ama ona rağmen yok
mutlufatos19 25Zeynep25 bilmiyorum onu canım istersen müşteri hizmetlerini ara onlar daha yardımcı oluyor
Esmaonur cihandurumerve bende dün eşime indirdim ona da çark çıkmadı. Sanırım eski üyelere vermiş olabilirler
mutlufatos19 Esmaonur hayır eski üyelere değil benin hesabım vardi ama LCWaikiki inmemişti yeni indirmiştim bana çıktı eşime yeni indirdim ilk başta çıkmadı sonra geldi onada çıktı eniştemde yeni indirdi onada çıktı