2525_zyno ay ebelerime gerçekten hiç bişi diyemem ben ayın 15 nde giriş yaptım 17 ande ciktm hemsirem erzurumluydu doğum yaptıran o kadar iyiydi ki hani ister istemez doğum anında büyük abdestini az da olsa yapıyorsun beni asla azarlamadi sakın kendini kasma sen normal bişi yapmıyorsun içinden eli kolu ayağı olan bişi çıkacak olur iyle şeyler rahat ol diye yani o şekilde oldm halde bana bağırma di kontrollermi yaparken de o kadar kibardi çok güzel bebeğim falan çok kolay olacak bana güven dedimi yaparsan 10 dk da kucağında kızın falan sen sadece bana uy falan şeklinde gerçekten hastanede kaldm surcee 6-7 tane hemşireyle muhattap oldm hepsi de o kadar iyiydi bebeğim şimdi kuvezde olsada hepsi geldi hayırlı olsun vs kızımı sevdi gittiler nöbet değiştirilirken istedin bişi varmı biz gidiyorz diye sordular yani ben korkuyordum ama çok iyiydi o beni o kadar rahatlatmass hayatta o kadar rahat doğma gidemezdm tabi çok fazla dikisim vs oldu ama o dikişim bitene kadar kızımı yanımda durdurdy annesiyle cikarn diye