Sedaylmz2335 28+6 dayım ama kalp çarpıntım nefes alıp vermem zorlaşıyor uyurken bu sebeple yatamıyorum sizinde oluyor mu ne yapmam lazım ?
RefBrs Sedaylmz2335 ben 12 haftalık oldum benimde kalbim bazen çok hızlı atıyor sonra normale dönüyor. Bende erken haftada olduğu için tedirgin oldum acaba normal mi
Melike_44 Sedaylmz2335 ben 20.haftayim bazen nefesim kesilir gibi oluyor nefes almakta zorlanıyorum ve kalbim yerinden cikacak gibi oluyor ilk haftalarda da oluyordu ama ritmi baya yükseldi. Kontrolüm.var yarın sorucammmm doktoruma aslında bakarsanız hepimizi. Ortak problemi
ZeEr_09 Sedaylmz2335 evet tatlım benimde öyle oluyor 29.haftadayim gece mahvediyor beni kalkıp biraz dolaşıyorum normale dönüyor.. asla sirt ustu yatma sol yanına yat zaten sola yatmak öneriliyor bebege kan basıncı gitmesi için
papatya13 Sedaylmz2335 aynı hafta ve gündeyiz. Başka ne gibi sıkıntılarınız var. Benim sırt ve bel ağrım çok oluyor.
Zek38 Benim de var fazlasıyla. Doktor normal dedi. Efor sarfedemiyorsun o yüzden dedi. Düz yatma sağ ya da soluna yat yatarken 🌸