Sedanurtorun 30 haftalik hamileyim geceleri uyuyamıyorum biraz da kilo aldım ondan sanırım birde sağ tarafınıza birsey saplanıyor gibi oluyor mu bir kaç saniyeliğine
Esraaau Sedanurtorun Bende bugun 30. Haftaya girdim uyuyamıyorum sağ gögsümün altında batma oluyor sırtıma dolanıyor 2 gecedir
nazlisucan Sedanurtorun tam 33 haftalıkk bebeğin hareketleri dışında bir şey hissetmiyorum. Büyüdüğü için daha sert davranıyor😂 şaşkınlıkla karnımı izliyorum artık eminim 44 cm olduğuna.
Elifkrkmz1 31+4 oldum sırt kaslarını güçlerndiren hamileler için egzersizler var eğer onları yaparsanız rahatlama sağlayacaktır.
Royalsun Sedanurtorun 31+3ten merhaba👋🏻 31.haftaya sancıyla giriş yaptım ama sancının farkında değildim ilk nst mde sancı çıktı ve yatış verildi😪🤦🏻♀️ 1 gece hastanede kaldım ertesi gün kendi isteğimle çıkış yaptım. Ara ara sancılarım oluyor. Zorluyor bu aralar bebişim ama canı sağ olsun🥰🧚🏻♂️
Esras88 Sedanurtorun bende 30 benimde bu hafta uyku problemleri başladı hep sola yatmaktan sol tarafım ağrıyor sırtüstü yatamıyorum zararlı diye sağa zaten yatmıyorum hayırlısıyla geçse bugünlerrr🤲🏻 Kaç kilo aldınızz
Annebaba23 Ben de 31 oldum😊 Allahim hepimize hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍 geceleri uykusuzluk gündüzleri çok uyuma isteği bebek gibi oldum ben de 😂
Ebe_huriye Bende 35+2 oldum 2. Gebeligim geceleri uykum yok ama bebekten değil o beni üzmüyor gündüz 12 ye kadar uyuyorum bir sağa bir sola yatıyorum Dr 2 hafta önden gittiğini söyledi