bebegimizibekliyoruz1 4 gün önce doğum yaptım ama hala ismi seçemedik eşim mehdi diye tutturdu bende istemiyorum yani içime sinmedi iki isim koyucaz o yüzden yanına ikinci bi isim ne olur sizce
Defne2018 bebegimizibekliyoruz1 mehdi deyin ce bi adam vardı şuan ceza evinde mehdi mehdi deyip duruyodu kendini mehdi zannediiyordu ogeliyo hep aklıma
bebegimizibekliyoruz1 UmutsuzPolyanna yok valla beğenmiş tutturdu mehdi diye 😂 ay içime sinmiyor diyo iki isim koyalım iyi dedim bebe bu gün 4 günlük oldu ismi yok
bebegimizibekliyoruz1 Defne2018 😂 asil istedik doguma kadar bi doğurdum mehdi diyi şimdi 😂 kız dur dalga geçme bebe evde adı yok yanına isim beğenemedim uymuyor hiç biri
UmutsuzPolyanna bebegimizibekliyoruz1 bari mehdinin önüne koyulacak şekilde bir isim seç cnm genelde ilk isim kullanılıyor
Eliffefee bebegimizibekliyoruz1 hahaha biz daha planlarken erkk olursa bu kız olursa şu dıe hep konuşuyrz bebek 4-5 aylık oldğmda adı çoktn belli oluyor biz mi çok aceleciyiz yoksa siz mi biraz gec kalmışsınız bilemedm😅
Defne2018 bebegimizibekliyoruz1 😂😂😂kız ne güzel isimler var mehdiye gelinceye kadar babasının adını koysun ondan daha iyiydir be
HollyMolly Ay Mehdi ne ya valla yanlış anlamayın duyduğum en saçma isim yani. Ufacık bebeye Mehdi 🥲 Çocukla alay ederler de eşini ikna et asil falan daha güzel. Bir sürü güzel isim var ya mesela benim oğlumun adı mete olacak inşallah.
bebegimizibekliyoruz1 Eliffefee bizim de belli gibiydi yani hep o ismi düşündük sonra doğdu bi anda fikirler değişti