FatmaB58 busraa35busraa bende 38+2 yim ve benimkiler de hep yalancıymış 😂 dün gece düzenli geldi sabahın 5 ine kadar uyutmadı oda heyecandan acıdan değil uani sıklaşacak mı acaba diye 😂 araları uzun olunca uyumaya karar verdim 😂 bugünde bütün evi elimle sildim ama nafile anam 😂 hayırla sağlıkla gelsinler inşallah 🙏❣️🤲
229 38+3 beklemedeyiz yılbaşı doğacak görünüyor açıkcasi 40.haftada tam yılın başında gelsin istiyorum
YagmurEnsari 229 merhaba benimde 38 +3 bizde bekliyoruz doktor 31 Aralık diyor bakalım .. Sağlıkla kucagımıza alalım hepimiz insallah :) 🦋🤰
YagmurEnsari busraa35busraa ben yeni yılı bekleyemiyorum artık heyecandı agrılardı korkuydu derken telaşlanıyor insan gelsinler artık ya :(
229 busraa35busraa zam gelicek diyolar ama oğlak burcu olsun istiyorum birazda ondan sağlıkla tabi insallah 🤲🙋♀️
YagmurEnsari FatmaB58 sancı Aralık zamanları ne olması gerekiyor sizce bir bilginiz varmı ? Bende bekliyorum da
FatmaB58 YagmurEnsari düzenli olacak 5-7 dakika arasında 40-60 saniye sürecekmiş ozaman hastaneye gitmemiz gerekiyormuş tabi 10 dakika da bir de gelebilir dayanılmaz olursa gideriz ama benimki öyle sık değildi malesef 🤷 sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🏼😍
YagmurEnsari FatmaB58 benimde sancılarım var bu gece sık gibi gelip gelip gidiyor ama kesilmeyen bir acı hissetmiyorum o yüzden sordum :) hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız inşallah :)