moonlight-52 lansinoh gogus ucu kremi aldım ilk hamileliğim ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum🙈gogusumuzun ucuna mi süreceğiz yoksa kahverengi halkalarla çevrili olan yere mi bilgi verir misiniz kullananlar 🥰
Hayal11 moonlight-52 ve kaçıncı haftamızda kullanmaya başlayacağız 37-38den sonra iki günde bir bastırmadan kullanabilirsin diye okumuştum ama kullananlar bilgi verirse sevinirim bende burda bekleyeyim 🥰🥰
nazlisucan moonlight-52 tüm kahverengi yere sürebilirsiniz. Ben göğsüm çatlamasın diye yağ sürüyordum geri kalan yerlere. Sanırım doğumu tetiklememek için çok masaj yaparak sürmemek gerekiyormuş. Şu an 33 haftalık ama uzun zamandır sürüyorum ben, doğuma kadar yumuşak kalsın hep.
Hakanbuse moonlight-52 kahverengi olan kisima da sur son 2 ayinda basla kreme vicudun nemini anca aliyomus doktorum bana badem yagi demisti vicudunu yagla 3ayliktan sonra son 2 ayinda göğüs ucu kremini de eksik etme demisti bioderma mor kapakli bi kremi var onu da tavsiye etti
mlssrn İlk hamileliğimde 36 haftalıktan itibaren kullanmaya başlamıştım 37 de doğurmuştum zaten 😅 sadece ucuna sürüyordum duştan çıktığımda vs öyle sık sık sürmedim arada nemlendiriyordum kurumasın diye
Bebegim000 Ben acımaya başladıgı an kullanmaya başladım fakat mustela göğüs ucu kremi almıştım doktoruma danışarak, o zaman çok çok iyi geldi geçti şuan 32 haftalığım kullanmayı bıraktım hiç acı vs yok 36 haftalık olunca tekrar başlayacağım🙏