Asssrl Melikeuyar 12 haftalık hamileyim ilaçlara bağlıyım 3ncu hamileliğim ama ölüyorum resmen ağrısından kusmadan iştah yok
Melikeuyar sevgiiggg allh aşkına tarif eder misiniz ağrıniz nasılsın oluyo yani delircem artik ilk defa agri yasiyrm mide mi karın mı bilemedim
Melikeuyar Polenpolen52 ağrı mi yanma mi dicem ama hem yanma hem ağrı var agrinizi tarif eder msnz ilk defa ağrı yaosyrm karnıma doğru delircem
Melikeuyar Asssrl nasıl bi ağrı tarif eder misiniz karşınıza doğru iniyo mu ilk defa agri yasyrm ama delircem
sevgiiggg Melikeuyar bende mide sorunu hep vardı zaten. Benim şu şekilde karnımın üst tarafları ağrıyor sürekli bazı geceler uyutmuyor ne yapsam fayda etmiyor annem üşüttüğüm için olduğunu söylüyor. Şuan bile ağrıyo yani 33 haftalık hamileyim bu ağrı yüzümden ağladığım çok geceler olmuştur kendiliğinden geçmesini bekliyorum bana etki eden tek şey sıcak duş genelde
Polenpolen52 Melikeuyar kuzum dun gece , 4 tü ayaktaydım , mıde yanmam kus kus öldüm, mıde agrısı da vardı, gavıscon ıctım bır kasık, oyle boyle derken uyuyakalmısım , sımdı yıne var yıne içtim gavıscon bakalım ne olacak
Polenpolen52 Melikeuyar benım de mıdem baya sıkıntılı normalde ,oncelıkle bebekle bır baglantısı yok korkma 🤗 olagan bır durummus malesef bende dun ogrendım . ben aksam 5 ten sonra yemek yemıyorum suan mısafırlıkteyız oyuzden ıkı gundur yeme k saatlerım bozuldu, mıde agrısı karnıma kasıklarıma vurdu dun gece , oyuzden soda ıcmeyı bır dene canım yanı dun neler cektım bırbbılsen oyızden anlıyorım senı
Melikeuyar Polenpolen52 aynen karnim kasiklarim ay çok kötüyüm bugün ben normalde 20 gün önce endeskopi oldum mideden sikintiliyim tedavi olim hamile olmadan dedim canlı oldum ayy hamileymisim haberim yok antibiyotik verdi doktor onlar bana dokuntu agrimayan midem agriyo
Melikeuyar sevgiiggg aynenn karnımın üst tarafi agriyi bende hep sıcak duş alırım of nasıl gececek bu 7 ay
sevgiiggg Melikeuyar ayaklarını sıcak tut ve mutlaka kıyafet üstü bi yelek falan giy hamileyken vücut daha hassas oluyor çünkü