Firdevs69 mybp çok güzel bir isim inşallah rabbim koymayı da nasip eder ilk nerde gördünüz acaba bu ismi 👼🏻🐥💕
Msdbzklu Ismimikabuletmiyo yok canım o adn cenneti senin dediğin kuranda geçen ama nüfusta Arapça olarak kabul edildiği için adin olarak yazılır ama Aden Uhud suresinde geçiyor oda Allah’ın lanetlediği aden kavmi
meva_ Merinosunannesii evet evet biliyorum 😊 insallah olursa benim de niyetim lina koymak nasip daha yolun basındayım ama bu sene kız senesi diye. Umudum var ☺️
Caneym Mervely ALANÇA ;cennet bahçesinde bir yer demek ADA ERVA KAYRA ESİLA bu isimleri de beğendim 😊
seker55 Mervely ay değişik diye o kadar garip isimler duyuyorum ki yani Zehra Zeynep on başar şu değişik isimlere tabi benim fikrim
Caneym seker55 Değişik isim arayanlar için bir öneri tabiki zevk meselesi size kötü gelmiş olabilir 😊
Kubraa5353 Ben uzun isim seviyorum. Çok kısa olanlar sallamasyon gibi geliyor. Özellikle şu yeni nesil isimlere benim kulağım alışmadı. Biri seslense kedi köpek çağırıyor sanacağım kusura bakmayın. İsim değilde daha çok lakap gibi hissediyorum ben.
Ozlemdiril Kubraa5353 ama nolursa olsun uslubunuz çok yanlış kedi köpek nedir yani çokda güzel oluyor kısa isimler mesela aysede kısa isim siz neyi kasdettiniz bilmiyorum ama ayıp yanı düşünceniz bile ..
Mutluaile02 Aybegüm koycaz Allahın izniyle, ay kadar güzel saygıdeğer Hanımefendi anlamı, kız bebek ismi bulmak zor gerçekten bulursunuz inşallah sizde😊
Glsm02 Isim önerisi olarak bende ariyorum ama bir bilgi paylasayim sizinle dini gorusunuz nedir tabi saygi duyarim ama ezan okunurken isim olarak ikinci 1 ismi sadece siz bilin ve hic kimseye soylemeyin. Sebebi ise buyü gibi seylerin yapilmasi icin isimlerin tam bilinmesi gerekir isim tam telafuz edilmezse buyu benzeri seyler tutmaz. 1 tane isminiz gizli olsun fazladan 🙂 kimseler bilmesin 🙂
Ferda_33 tomrisveannesi bir çocuğun anne baba üzerindeki en büyük hakkı hayırlı bir isimdir ve eğer kuranda yoksa kulağına okunmamışsa o çocuk obür dünyada isimsiz oluyor ismini bilmiyor
Deletedmom_6 Mervely Özüm öyle güzel bir anlamı yok ama isim olarak kulağa çok hoş geliyor özellikle Nil Özüm