meva_ 4_cennetevlat_4 yok olur mu öyle şey bu platform bunun için zaten tartıscaz fikir sunucaz öğrenicez öğreticez teşekkür ederim ben 😊 ama su var bir ismin hepmizde cagrıstırdıgı anlamlar farklı o nedenle saygı duyarım 😊
4_cennetevlat_4 meva_ aynen o şekilde 🙂😊 Mihra isminede bı bakın isterseniz bana hoş geldi elif Mihra ama eşim memnun kalmadı belki gider hoşunuza
meva_ 4_cennetevlat_4 teşekkür ederim canım bakalım daha yeni gebeliğim cinsiyet belli olsun aklımdaki isim sanırım net 😊 ama bir de meva düşünüyorum belki seninde hoşuna gider anlamı sığınacak yer yurt cennetul meva diye geçiyor kuranda cennet kapılarından birinin ismi birçok anlamı var belki seversin 💕
nurellla Mervely benim kızımın ismi Duha. Anlamı kuşluk vakti. Herkes çok beğenmişti çok farklı demişti
Mervely Laleozkan_09 nurellla benimde yeğenimin ismi erkek duha koydular duhan kızmış diye vazgeçtiler ama hoş bir isim kızada yakışır :)
Lavinyasnmz 4_cennetevlat_4 Doğru tercih meselesi. İnşallah içinize sinen güzel bir isim bulursunuz isimleriyle de büyüsünler bebişler.🥰🥰
03_ilknur Mervely bende düşünüyorum ama bi türlü karar veremedim değişik olsun diye kulağa hoş gelmeyen isimleride koymak istemiyorum elvin, İdil, Ela, sıla, efnan,mira , hazan Berfu gibi isimler buldum ama hangisinde karar kılcam bilmiyorum 🤷♀️ 😍
burcaktufenk Mervely Arven : Savaşçı, mücadeleci, arkadaş-dost Tecrübeli deneyimli kimse anlamınına geliyor
Nihanus Maaaile kardeşimin adı. 15 yaş var aramızda tekne kazıntısı. Bizi derlesin toplasın diye adını deren koyduk her bir tarafımızı dağıttı liseye gidiyor şimdi 😅
ozgeakkaya İlk kızımın adı Eslina Öykü 🌸 Eslina anlamı;1. Takva ile yaşayan,günahlardan cok çekinen 2.Lina cenneteki hurma fidesi demek esmek fiiliyle birleşmiş gibi düşün 3.Dünyalar güzeli Öykünün anlamını biliyorsunuzdur zaten🥰
Asenaybukee Mervely Serra = Kuran’da Ali İmran 3/134 ve Araf 7/95 ayetlerinde bolluk bereket anlamını taşıyor Mısra = bir şiiri oluşturan dizelerden her biri Eflin = Cennete açılan kapı Meyra = aydınlanmak , aydınlatmak İkra = arapça da oku anlamına gelmektedir Bu isimler içerisinden bana da fikir verirseniz çok sevinirim kızıma koymak istediğim isimler ama çok kararsızım
Dilra1921 Asenaybukee serra ikinci kızımda çok istemiştim ama babamız yanaşmadı ikra da karar kılmıştık rabbimin Ikra’mı🤲🤗
Julide_01 Asenaybukee benimde kızım olacak Allah’ın izniyle Meyra koyacağız kulaga çok hoş geliyor hayırlı olsun