hankayaa123 Ozlemdiril haklisiniz tabiki ama benim orda kastettiğim hiç koymamak değildi sadece bazı isimler ağırdır ve çocuklara ağır gelebilir 😊
Nihanus Maaaile şuan kardeşim ergen olduğu için çekilir çile değil ama yaşıtlarına göre ayakları yere sağlam basam aklı başında bir kız çok bencil ama aşırı derecede bencil onun dışında bir ergene göre gene fena değil açıkçası 😅 çok olgundur aklı başındadır öz güveni çok yüksek bir kız. Derslerindede ortalamanın üstündedir yani uçmuyor ama düşmüyorda 😅 bunun dışında görünüş olarakta çok güzeldir bizim deren 🤩
Laleozkan_09 Sevdenurkaya ben esila alin koyacağım Allah izin verirse. Erkek olsa Ali koyacaktık. İkinci bebeğimiz erkek olursa Ali olacak ona uyumlu olsun diye. İsim koyarken isimlerin karakterini de araştırın ki zor hayatı olmasın. Gerçekten isim çok etkiliyor hayatımızı. Elisa da çok güzel ama
Mervely Laleozkan_09 nurellla benimde yeğenimin ismi erkek duha koydular duhan kızmış diye vazgeçtiler ama hoş bir isim kızada yakışır :)
Mervely Kubosch evet hem cennet bahçesi demek hemde ben çok duymadım yani mutlaka insanlar koyar vardır buna göre isim asla belirlenemez ama bir Merve gibi veya Ayşe Fatma gibi çok yaygın herkezde olan bir isim olmaz
Mervely Irem71 bunuda beğeniyorum fakat eşim Ali ile başlayan isim olmasın diyerek fikrimden çevirdin alin Alina olmaz dedi saçma bir yapı ama yapacak birşey yok
Bahar_yldz Mervely Simra: Ayın yeryüzüne yansıması Sidra: 1.cennetteki son ağaç, 2.insanoğlunun bilim ve sanatta gelebileceği son nokta Oğlum oluyor, kızım olsaydı bu iki isim arasındaydım canım.okuyana fikir olsun😊
1Hanzadehanim Lapatya meva ismi cennetül meva olarak koyulursa anlamlı diğer türlü dediğiniz gibi yurt mesken.ayrıca kuranda tek meva olarak geçmiyor . Cennetül meva olarak geçiyor ☺️
Caneym seker55 Değişik isim arayanlar için bir öneri tabiki zevk meselesi size kötü gelmiş olabilir 😊
seker55 Caneym tabiki herkesin kendi çocuğu fikri ama daha önce de yazdım sırf değişik olsun diye bebeğine yunanca isim koyan var burada.mesela helen Yunan kökenli demek arkadaş demiş helen koyacağım şok oluyorum bir yunanın Alp koyduğu nerede görülmüş mesela ha eliniz Yunansa o ayrı.yani sırf değişik duyulmamış olsun diye çok absürt isimler var etrafta bana çok şaçma geliyor