Busraackgz betull_3004 Bizim cinsiyetim henüz belli değil bu hafta öğreneceğiz erkek olur ise Abithan düşünüyoruz kayınperimin ismi 🙏
EsraYsf Nur_yns bende çok severim lakin benimde koca pek sevmemisti🥰😁 varsın olmasın sağlıkları yerinde olsun da canim benim
MeltemEsila 24 haftalık hamileyim Aybars koyucam insAllah oğlumun adını 🥰 Anlamı : ay gibi parlayan yırtıcı demek 😌
Nisaanuur Mmmelzo isimleri ile müsamma olsunlar inşallah 🐣🥰 bizim eşimle sevgili olduğumuz zamanlar konuşurduk Göktürk koyarız koyarız diye bebeğin erkek olduğunu öğrenince başka isim arama gereğinde bulunmadık bulsakta beğenmedik hep Göktürk de takılı kaldık 🤓🥲💓
Mmmelzo Nisaanuur isimleri ile yaşasınlar inşallah bizde çok sevdik ismini artık resmen göktürk olarak koyduk sayılır tulum battaniye bere yastık ve kapı süsü hepsin ismi ile hazırladım🙈☺️
DuaElf Hamza koydum sanırım 🙈 heh tamam şu olcak diyemedim ben ya bi türlü. Hamza ismini sevdim ama yinede acaba mı var içimde 😏 Doruk Yağız Yiğit Mete Alihan İsimlerini de beğeniyorum
1212Emel Ay evimin işi beni bekler kalkıyim ufaktan başlıyim işlerime şurayada güzel isimler bırakıp gideyim öneri olur İlyas Halis Yuşa ( bu arada yuşa nedir demeyin peygamber ismi) Miraç Veysel
Hellomommy betull_3004 Atlas Kayra koymayı istiyorum ben, eşim tek isim seç diyor. Atlas koycaz gibi bakalım. Ayberk ismini de beğeniyorum.