aybukesen Kızlar yarın seker yüklemesi yapicak doktorum 75 ml mide bulantısı cok oluyormus siz neler yasadınız ve kac saat sürüyor nasıl ilerliyor sürec
Nureylaa aybukesen ilk once aç karnına kan alıyorlar sonra şekerli suyu içip söylenen saat kadar bekleyip saat dolar dolmaz kan veriyorsun ben de mide bulantısı vs hiç bir şey olmadı içtim bekledim korkmayın hiç
Ozlem0133 aybukesen Ac karnına kan aliyorlar o şekerli suyu içiyorsun 75 Gr di benim ki de sonra yine kan alıyorlar ben içtikten sonra midem bulandı bayılmıştım sonrasını hatırlamıyorum canım
Ece003 aybukesen ben 3 gün önce yaptırım kustum tavsiyem arabaya binme ben bindim üstüm başım araba mahvoldu
1yigitinannesi Ben de 75 gr yaptırdım. 500 ml lik suya hazırlayıp verdi,hızlı hızlı iç dedi hemşire. 1 dk dolmadan bitirmişimdir çünkü susamıştım 😀 herhangi bir bulantı vs yaşamadım umarım sizin de kolay geçer.
Hamis1234 Önce ac karnına sekerinize bakılıyor sonra o şekerli suyu içiyorsunuz 1 saat sonra şekerinize bakılıyor ondan 1 saat sonra yine sekerinize bakılıyor bu arada o şekerli sudan baska hic bsy yiyip içmiyorsunuz