Talhaaam Çamaşır suyuyla wc parı karıştırdım biraz boğazımda yanma var 2 kase yoğurt yedim 28 haftalık hamileğim kızlar acilll bişey olur mu bebeğime
incisu Talhaaam 😕 yani bile isteye yapmaz insan kendine bunu ikisinin karıştırılmaması gerektiğini biliyorsundur normal insanlar korkuyor kaldı ki siz hamilesiniz düşünmeniz lazımdı .
Talhaaam incisu ya bilinçli yapmadım aslında çamaşır suyunu durulamıştım ama o iki koku karşınca fena oldum
Talhaaam Nnurdan çok sağol canım içimi rahatlattın bebeğimi hissediyorum ya bi sıkıntı olmaz inşallah
Deniz2961 Talhaaam biraz tuzlu bir ayran yapıp içermsiniz o baya rahatlatck korkma sanaada bebeğe olmaz br sey
Talhaaam Deniz2961 iyiym canım ya düzeldi nefes almam felan sadece boğazımda hafif yanma var oda geçer inşallah sabaha
Askeryareni Talhaaam dün ben de zehirlendim süt içtim kustum baya kötü olmuştum ben kullanmadım hale kötü oldum yoğurt yedim kendime öyle geldim çok kötü bişe cidden ben kullansam düşünemiyorum artık
Suzanne Canım aynısını bende yaşadım porçözü unutup üstüne çamaşır suyu döktüm boğazım çok yandı yandığı içinde tahriş olup kan geldi sonra kendiliğinden geçti