gizem-ipek güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🤗 öncelikle hiç korkmayın ben anlattığım gibi iğneden korkan insandım uyuşrultan sonra hiçbirşey asla hissetmiyorsunuz sağlıkla güzel doğumunuz olacak inanıyorum ben 😌 Kum torbası veya karna basıma olayına gelince de ilk uyuşukken odaya çıkınca ebe gelip kanamamne durumda ona baktı ve parmak uçlarıyla sadece hafifçe bastırdı, bende çok okudum korktum yok tüm gücüyle bastırdıkar falan yazanlar var ama öyle bir durum olmadı zaten uyuşuktum hiçbirşey hissetmedim. Bunu yapmalarının sebebi de zaten kan birikmesin aksın diye kan oldukça ağrı artıyormuş sonrasında çünkü. Kum torbası da minicik sıcak su torbası gibi birşey, bana koymadılar ama görmüştüm oda yine rahimdeki kan aksın diye. Herşey sizin ve bebeğinizin sağlığı için yapılıyor öyle düşünün. Sağlıklı doğumunuz olsun sağlıkla kavuşun bebişlerinize inşallah, ayrıca canped veya Depend mutlaka alın, canped daha uygun hasta külodu diye geçiyor oda Depend in aynısı ve büyük kolaylık oldu benim için bu da tavsiyem olsun 🌸😚