Bebekliyiz seymataner7 kız geni taşıyan yani x geni taşıyan spermler daha uzun yaşar ve yavaş hareket eder. Erkek geni yani y geni taşıyan genler ise hızlı hareket eder ve daha kısa yaşar. Erkek bebek isteyenler yumurtlama ya en yakın günde cinsel birliktelik yaşar. Y spermler hızlı oldugu için yumurtaya daha önce ulaşır ve yumurtayı döller bebek erkek olur. Kız bebek isteyenler ise yumurtlama dan yaklaşık 6 veya 4 gün kadar önce birliktelik yaşar bu sürede y spremler ölür geriye x kalır yumurtayı da x döller bebek kız olur… Tabi rabbim saglıklı hayırlı evlat versin allahın taktiri bu cinsiyet meselesi
seymataner7 Bebekliyiz evet bunu duymuştum ama bende sadece nasip olduğunu düşündüğüm için denemediö hiç spnuçta cinsiyeti ben ne yaparsam yapayım değiştiremem
kckelf123 Bebekliyiz ben adetime 5 gün kala eşimle birlikte oldum oncesi yanımda değildi çünkü. O gün kalmışım o gün hariç ertesi günler ovulasyon testi yaptım hiç birinde çıkmadı benim yumurtam ne zaman çatladıda hamile kaldım bilmiyorum 😂
Mihriban_krdg seymataner7 benımde bir kıızm var sizin gibi düşünüyordum çin takviminde kız dıyordu dün öğrendim bir kızımız daha olacakmış saglıkla olsun tabiki ama insan ikisinide tatmak istiyor
seymataner7 Mihriban_krdg zaten tatmak istemiyorum diyen yalan söylüyodur ama tabi takdir Allahın orası ayrı ne veriyosa başımızın üstüne🥰 sağlıkla gelsin
Mihriban_krdg seymataner7 tabiki hepimiz insaniz kızı olan erkek ister oglu olan kız ister birde ben ilk bebeğimi ölü dogum yaptım bir oğlumu dogum da kaybettim bir kızım var bunuda erkek gibi hissediyordum ama bize süpriz yaptı saglıkla gelsin minik kuzum inşallah Rabbim ikisinden de tattırsın inşallah
Hermoniegranger Tutmuyor. Son regl tarihi ve yaşa göre baktım erkek diyordu sonra regl gün uzunluğu ve yaş gibi birşey vardı o da kız diyordu, zaten başka seçenek yok 😂 kızım olacak nasipse ama kesinlikle inanmıyorum artık
sevgitekes seymataner7 benim ilk kızda tuttu bunda erkek dedi ama doktorum %90 kız dedi bende çok heveslenmiştim iki duyguyu yaşamak için Ama hayırlısı buymuş çarşamba netleşsin diye gidicem bakalım