Gokyuzum1 Kızlar selam, 28 haftalığız ama 1-2 gündür hareketinde azalma fark ediyorum hiç hareket etmese korkucam ama eskiye göre daha az normal mi acaba sizlerde durum nedir
Clementinee Gokyuzum1 canım o hafta benimde baya durmuştu çok güçsüz bir kaç pıt pıt hissediyordum. Sonra düzene girdi 🤍🤍
Hhilall37 Gokyuzum1 o haftada benimde 2 3 gün azalmıştı ve güçsüzleşmişti endişelenmiştim de doktoruma yazdım 12 saatte 10 defa hareket ederse ya da istirahat halinde 3 saat içinde hareketleri sayarken 10 defa hareket ederse normalmiş. Şuan 30. Haftanın içindeyiz ve maşallah gece uykumdan uyandırıyor 🐣
Melteminkuzusu Gokyuzum1 kuzum tekmeleri de azaldı gibi degilmi bende çok korkmusdum korkulacak bişe yokmuş sağa sola kayma olayı cogaliyo 30 haftalık hamileyim merak etme
Gokyuzum1 Clementinee teşekkür ederiim içimi rahatlattın💕 ve sorularıma genel olarak senden cevap alıyorum çok sağol 💕🌸
Clementinee Gokyuzum1 içini ferah tut😇 doktorum güçsüz bile olsa az hareket hissedersen sorun yok demişti. Hiiiç hareket hissetmezsen o zaman gel demişti 🤍
Gokyuzum1 Clementinee çok sağol 💕 dediğim gibi hareket hissediyorum ama eskisi gibi değil ister istemez bi soruyor insan neden diye normal sanırım diğer arkadaş da öyle demiş
hilalmevsim_3467 Gokyuzum1 Bende 28.haftama girdim çok az hissediyorum korkuyorum bazen ama normalmiş anladığım kadarıyla… Sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim 🙏