asyaninanneyim Karadenizli_ maşallah canım bende normal istiyorum ama plesentam önde inşallah normal kısmet olur
Karadenizli_ asyaninanneyim inşallah canım duanı eksik etme bol bol inşirah oku. rabbim sağlıklı sıhatli kucağımızaa almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
ozmus asyaninanneyim geçmiş olsun. Ya keşke grip olsam grip değilim nezle değiliö halsizlik hiç bir şey yok ama burnum tıkanıyor 😂
asyaninanneyim ozmus sanada cok gecmis olsun canım bol bol nane limon ıhlamur portakal suyu ictim ancak boğaz ağrım falan gecti bi tıkanıklık kaldı
asyaninanneyim Eri9999 canım biz iş sebebiyle diyarbakırdayızda 14 ocakta 36 haftalık oluyoruz erken değil mi bizim doktor mu yavas anlamadım
Eri9999 asyaninanneyim canım hesaplamayı doktorlar 33+0 diye yapmıyo biz diyızki 33 haftalıgım ama degiliz 34 düncü haftalıgız 34 +oldumu 35 iz bu şekilde oluyo artı oldumu gelecek haftamızı doldurmuş oluyoruz 40 hafta degil bizimkisi iki hafta önden alınıyor
Yldz_-35 Limonveannesii 37 haftadayim benimde aglayasim var bide üstüne mide bulantısı yeniden geliyor bayilcam gibi oluyorum biraz fazla ayakta kaldım mi
minikveeannesi asyaninanneyim 33+3 gunluk hep sola yatmak zorunda olmaktan dolayi uyuyamiyorum saga yatma istegi.sirt ustu yatma istegi var sol tarafim curudu artik
eeebruuu merakliblog ay canım hergün diyorum zaten ben tek kızımda böyleyim ikiz üçüz anneleri nasıl dayanıyorlar diyorum 😀😀
Koalamm Eri9999 yaaa bende 33+4üm ikinci gebeliğim sezeryan olacak ama doktor erken doğum olmazsa en erken 24 ocakta alırız dedi sizinki neden erken oluyor bende 20 ocak istiyordum
asyaninanneyim Koalamm bende şaşırdım banada doktor 25 ocak yazıyordu ultrason kağıdında 30. Haftamda gittiğimde
Eri9999 Koalamm erken değil ki 38inci haftamda dogum olucak bebegim bir hafta önde kilosunu tahmin edipte tarih veriyo zaten
Koalamm Eri9999 ben 14 ocakta 37+1 oluyorum şuan 33+4üm doktor 24 ocaktan önce almam dedi benimde bebeğim bir hafta önden gidiyor bende sorun olmayacaksa hemen alınsın istiyorum artık geceleri dayanamaz oldum
ruveyda98 asyaninanneyim 34+3 oldukk. Yalancı sancılar kendini belli etmeye başladı. Uykular haram olduu😂 ve kocaman bir göbüşüm oldu 🥰
prensesannesiiiiii asyaninanneyim 34+2 kasıklarım sırtım ağrıyor bugün kontrolümüx var bakalım nasılmış hanım efendi 🤰ellerde ayaklarda oluşan şişkinlikten bahsetmiyorum bile 🤷♀️