Arvin asyaninanneyim çok kötü 34+5 haftalık her yerim ağrıyor kasıklarım sırtım ayaklarım bitik durumda
Elikra asyaninanneyim yarım saat sonra 33+0 oluyoruz 💖 ellerim çok uyuşuyo özellikle de sağ elim sabaha kadar uyutmuyo
eeebruuu asyaninanneyim 35+1’im artık çok ağırlaştım nefes darlığı , yürürken zorlanma ayaklarda agrı kasıklarda sırtta ağırlar rahat yatamama oturamama uyuyamama 😞 Daha sayayım mı canım 😀
Deletedmom_7156 asyaninanneyim idare etmeye çalışıyorum ama çok ağrım oluyor 🙄 hazırlıklar bi yandan sürüyor 33 ten selam 🥰
asyaninanneyim Arvin yaa Allah yardımcın olsun inşallah canım bende sağ sol dönerken zorlanıyorum karnımın altı acıyor :(
bihosanne Elikra bende aynı 33 olucam birazdan. Bende sadece kasıklarda ağırlık oluyo yarım saattir de vajinada batma şeklinde ağrı var
Eyoo Elikra aynı benimde gece uykudan uyanıyorum kolumun parmaklarımın ağrısına.birde sağ elimde orta ve yüzük parmağım hissiz durumda
asyaninanneyim eeebruuu yaa allah yardımcın olsun canım 35. Haftanda mı başlamıştı bunlar sıra bize de mi geliyor
asyaninanneyim Deletedmom_7156 bende bugün hastane çantasını hazırladım. Kıyafetlerini ütüleyip yerleştirdim zaten cok bir kıyafeti yoktu 😊
papatya13 Kızlar selam. Bende 29 haftalık gebeyimm. Çok az kanamm oldu. Acile gittik bebegim iyi hareketlerini de hissediyorum. Yarın kendi doktoruma gozukucez. Basina gelen var mı böyle bi durum.
asyaninanneyim papatya13 canım korkma acile gittiysen bir sey olsa söylerlerdi muhtemelen yarın ciğer geliştirici iğne yaparlar sana erken doğum riskine karşı
Deletedmom_7156 asyaninanneyim bende kıyafetlerini kurumasını bekliyorum 🥰 yarin ütüleyip çantamı hazirlicam inşallah 🥰
hamisanne_63 asyaninanneyim 33 üm şuan cok kötüyüm sırtım ağrıyor bebek vajinama cok baskı uyguluyor delircem🥺
asyaninanneyim hamisanne_63 yaaa :( bende sağ sol dönerken dönemiyorum zorlanıyorum ayağa tek basıma kalkamıyorum yattıgm yerden
papatya13 asyaninanneyim Şuan günde 3 tane progestan kullanıyorum.Ama çok tedirginim. Sağ salim kucağımiza alalim inşallah yavrularımızı
hamisanne_63 asyaninanneyim ya bulantılarım bile geçmedi şuan öyle midem bulanıyor ki kusmamak için zor tutuyorum kendimi 😩
asyaninanneyim hamisanne_63 olsun canım hazırlanır ne olcak sanki benim bebeşimin kıyafeti azdı. Biz gecen hafta ev tasıdık yerleştirdim temizledim korktum erken doğururum diye 😂
asyaninanneyim papatya13 inşallah canım sen icini ferah tut hic bir sey olmaz burda cok arkadaşı okudum erken doğum riski olup iğneyle 37-38. Haftayı gören