Minik1Civciv Eylul3306 normalde 14 gidecektim ama eşim o hafta müsait değil görmek istedi inşallah görünür babasına haftaya gel derse tek gidicem en azından eşim bebeği görür bi aydır görmüyor merak ediyor ☺️
Eylul3306 Minik1Civciv bi de bebişinizin uygun pozisyonda olması var tabi😊 inşallh gösterir kendisini minik kuş🌸😊
Asminim77 Ceydaa61 hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 💗 ama bir daha ki gideceğiniz kontrolünüzde sorun yine de. Bende de ilk önce çıkıntı göremedim dedi üç hafta sonra gittiğimde biz bile gördük pipiyi 🤷🏼♀️
Gulsum-crk26 Asminim77 kız valla kordon göbeğinde o ise bacak arasında başka ne olabilir ki acaba kordon bacağına mi dolanmistir 😁 ama çok sacmaaaa benim ilk bebeğim o yüzden kız erkek farketmez rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıklı olsundaa farketmez bakalımm ayrıntılı ultrasonda belli olur herhalde 13+3 olduk çok heycanliyim
Biyo_logg Minik1Civciv evet öğrenebilirsin tabi ama tuvalete gitme sıkışık git doktorun yanına birde tatlı bişeyler ye
Minik1Civciv Kızlar gittim erken dedi normalde 13+1 im ama ultrasonda 12+5 çıktı geç döllenme demişti zaten doktorum haftaya bir daha gidicem ama net olarak 15/16 dedi çıkıntı görmedim dedi ama kesin bir şey demiyorum erken dedi