DilaraKum Merhaba, Ben şuan 33 + 1 hamileyim. Dün itibariyle uyuyamama, mide yanması, kusma yaşamaya başladım … Şuan korkumdan çok bisey yiyemiyorum bu Hamileliğin sonuna kadar böyle mi devam eder😔 sizin nasıl gidiyor hamileliginiz ❤
hamisanne_63 DilaraKum ilk ayımdan beri aynı bulantıları yaşıyorum doğuma kadar da devam edecek eminim ilk hamileliğim de böyleydi çünkü😒 33+2
Koalamm DilaraKum yaklaşık 1 aydır geceleri uyuyamıyorum bir bebeğim daha var uyumalıyım ama olmuyor uyuyamıyorum 33+3 üz bu sıra ağrılar olmaya başladı az yürüsem hemen ağrım oluyor
Deletedmom_7156 DilaraKum çok uykum oluyor bıraksalar 24 saat uyucam mide bulantısıni basindan belli çekiyorum mide yanmasindan ağrısından bişey yiyemiyorum ve geceleri özellikle sürekli uyanıyorum 🙄
DilaraKum Koalamm 2. Hamileliği olanlari gerçekten takdir ediyorum 😍sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏 ana olmak kolay değilmiş 🙊🥺
sedacelikss Ben 6.haftadan 27ye kadar her gün kustum ilaç almama rağmen,33te tekrar başladı şimdi 35iz kusmadan ziyade yanma bitiriyor beni şu an🤢
DilaraKum sedacelikss kesinlikle benimde yanmadan dolayi gece uyuyorum neredeyse birde sırt bel ağrıları çok fena.. 😔 Bir çözümü yok sanırım dimi 🥺 doğuma kadar böyle mi
sedacelikss DilaraKum ben yanma için gece uyuyabilmek adına soğuk süt içip yatıyorum bir de yastığımı baya yüksek tutuyorum ancak öyle uyuyabiliyorum belki size de iyi gelir🙏🏻 Sağlıkla doğsunlar inşallah 😞
DilaraKum Deletedmom_7156 ya ben baygın gibiyim uyuyorum uyanıyorum ne uyuduğumdan anlıyorum ne dinleniyorum
DilaraKum sedacelikss ben süt denemdim daha rahatsız eder diye ama deneyebilirim 🙏 çok teşekkür ederim ❣
yasemiinorhn DilaraKum benim de erken doğum riskim var 😔😔 normalde 34+5 olmam gerekiyor ama doktora göre 33 görünüyorum geçen hafta kontrole gittiğim zaman 33+4 demişti kafam çok karışık, korku heyecan hepsi var maalesef 🥺🤦🏻♀️
DilaraKum yasemiinorhn sağlıkla gelsin inşallah onlar gerçekten gelecekleri zamanı kendileri seçiyorlar kimi bebisler biraz sabırsız 🙊 içinizi ferah tutun hersey güzel olacak inşallah 🙏🥰
Kkbbra DilaraKum 34+3 Akşamları yatarken hep midem ağzıma geliyor yani gerçi ne yesem şu sıralar böyle bilmiyorum Hamilelik basında hiç kusma bulantı yasamadım
Byz_C Kkbbra haftamız aynıymış ayynen yaşadıklarınızı yaşıyorum 😢 başında çok iyiydim şimdi başladı bu sorunlar
DilaraKum Kkbbra inanın dün hiç birsey yemedim haşlanmış patates ve yoğurt yedim çok az yanma olmadı 😔 ama her gün haşlanmış patates yemek mümkün değil 😞
Melikeazra 35+1 oldum uyuyamıyorum kaburgalarım batıyor bebek çok kasıyor kendini göbeğim çok sertleşiyor çatlamaya başladı kaşıntı yanma sağa sola dönemiyorum aşırı batıyor kemiklerim
DilaraKum Melikeazra allahim kolaylik versin daha önümde zamanın olduğunu bildikce dahada zorlaşıyor sanki ama yürümek iyi geliyor sanki 🥺