Sporcuanne41 Yaklaşıyor yaklaşmakta olan ama çok tedirginim, yaptıran yaptırmayan anneler deneyimlerinizi paylaşın lütfen 🌹
GamzeBaz Sporcuanne41 Bn oğlumun yanağında ve çenesindeki gamzesini gördüm bnce çok güzel detaylı usg herseyi tek tek gösteriyor elleri parmakları 🥰
Selindrellaa Sporcuanne41 19.haftamız da biz de gidecez. Aynı ultrasona giriyorsun ve detaylıca öğreneceksin bu çok önemli erkenden öğrenebilmek. Tedirgin olunacak bir durum yok 🌸
Sporcuanne41 Selindrellaa Allah korusun duyacaklarımız olumsuz yönde olursa ne yaparım nasıl geçer günlerim diye düşünceler içerisindeyim fazla evham yaptım galiba
Cansurts Sporcuanne41 Yaşadığım için biliyorum ama iyiki de girmişim bazı şeyleri erkenden öğrenip önlemimizi aldık. Ki herkeste sorun olacak diye birşey yok için ferah olsun. İçin ferah bir şekilde gir bebişini detaylı gördükten sonra bütün stresin gidiyor emin ol 🥰
Selindrellaa Sporcuanne41 Allah korusun tabi ki ama herhangi bir çıkan sıkıntıda ilerlemeden erken müdahale yapılıyor
Cansurts Sporcuanne41 Kalbimizde ufak bir sorun çıktı normalde detaylıda gözükmez demişlerdi ama rabbim gösterdi erkenden öğrenmiş olduk canı onun haricinde çok şükür iyiyiz 🤗
Elfvli Sporcuanne41 yaptırdım tabiki de. Cok güzel bir duygu bence . Ozellikle tek tek parmaklarını saydığımız an ❤
prensannesii_ Sporcuanne41 bende hiç bir tarama testine girmedim canim ne gelirse Rabbımden dua mi ediyrm Rabbım korktuğumuz yerlere ugratmasn insallah. Perinatologlar bile yanilabiliyor bazen sağlıklı deyip sağlıksız doğan bir sürü bebek var o yüzden yaptrmadim bnde kotu birsey derlerse cok takarim diye dua ediyrm rabbime sığınıyrm:)
Sporcuanne41 prensannesii_ gerçekten çok doğru söylüyorsunuz. Bende takarım o yüzden çok tereddütte kaldım
Cansurts prensannesii_ Evet doğru düşünüyorsunuz fakat yaptırmasaydım çocuğumun doğar doğmaz direk ameliyat olması gerektiğini bilemeyecektim belki de ameliyatı yapacak doktor bulamayacaktım 🤷🏻♀️ yaptırmakta fayda var ama tabiki herkesin kendi düşüncesi 🤗