BaLLikom44 Kızlar son 2 ayda ortalama kaç kilo aldınız doğuma kadar? Ben 63 ile hamile kaldım şuan 71 oldum korkuyorum valla daha fazla almaktan yemem içmem eskiden çok aşırı fazla değil ama kilo hızlı alıyorum :(
hamisanne_63 BaLLikom44 30 dan sonra cok çabuk alınıyor dediler ama ben hâlâ aynı kilodayım 33 haftalığım inşallah doğuma kadar aynı kilo da kalırım ekmek ve tatlı fazla tüketmiyorum sadece çikolata yiyorum arada ekmeği de tam buğday ekmeği yiyordum bugünden itibaren Suriye ekmeğine başladım o da kilo aldırmıyor ince ve tadı gayet güzel
hamisanne_63 BaLLikom44 zor bulunuyor sanırım eşim fabrikasını buldu ordan alıyoruz buzluga atıyorum yiyeceğimiz zaman çıkartıyoruz hemen çözünüyor zaten ince lavaş gibi kimsenin eli değmeden makineyle yapılıyor o yüzden içim rahat yiyebiliyorum☺️
Kevserduru Yaa benim de en merak ettiğim konu bu bende 62 kiloyla hamile kaldım şuna 70 kiloyum 32. Haftaya girdim inşallah daha çok kilo almam
BaLLikom44 Kevserduru hemen hemen aynı kiloyu almışız inşallah iştahım daha da azalır bebek sadece kilo alsın :)))