GamzeDurmus Arkadaşlar pişmiş salam yiyebilir miyim ben tost arasında salam olmadan yiyemiyorum ama çiğ de yemek istemiyorum zararlı diye kızartıp yesem olur mu ?
caghan_annesi GamzeDurmus çocuğun beyin gelişiminde zararı olduğu söyleniyo pişmiş de yenmiyo diye biliyorum o yüzden ben ne sucuk ne salam vb. Şeyler yemiyorum
Deniz93 GamzeDurmus işlenmiş tüm gıdaları tüketmiyorum ama hamılelık ile alakası yok normalde de zararlı. Arada yıyebılırsınız ama gebelikte sureklılık bence yanlış olabılır
GamzeDurmus caghan_annesi bu zamana kadar yemedim gerçi bu zaman dediğimde daha 9 haftanın içindeyim 😂😂 ama canım çekti sanırım 🙈 çok sık yemem ama arada pişmiş bari yiyeyim 🙈🙈🙈
GamzeDurmus Deniz93 uzun süreli bende tüketmek istemiyorum açıkçası zararlı olduğunu düşünüyorum ama pişmiş şekilde bir iki kere nefsimi bari geçirsem olur mu diye merak ettim 🌸
Aylin509 GamzeDurmus ben bizzat bu konuyu doktoruma danismistim salam sosis her şekilde zararlı yeme ama sucuk iyi pişmiş ve kasap sucuğu ise ye demişti