SeydaPrc Hamidehamide Sleppy natural ben ilk kızımda kullandım memnundum fiyat açısından da makuldü. Şimdi yine stok yapmayı düşünüyorum
Cemile2304 Hamidehamide hamileyken sleepy almıştım 5-6 aylık olana kadar onu kullandım daha sonra önleme geçtim ikisinden de memnundum sadece sleepy1 numarası sızdırıyordu arada diğer numaralarda fazla yaşamadım o sorunu i. Ama her bebeğin farklı oluyor pişik yapma durumu çok şükür yaşamadım ben
Nazli_ayar Hamidehamide doğacak bebeğim için Sleepy natural aldım. Çevremde kullananlar çok memnunlar. Sadece yenidoğan 1 numara küçük geliyo falan diyenler oldu bende kesin olsun diye 2 numara aldım. Ama 40 li paketlerden aldim. Yinede her bebeğin cildi bir değildir pişik falan yaparsa boşuna almış olmiyim diye. Eğer bir sorun olmazsa toplu alicam internetten.
Hakanbuse Benimde ilk gebeligim sleepy natural aldım kullanip memnun kalmayan yok gibi o yuzden 1 numara aldim gun gectikce her numarasindan alicam dogumuma kadar az da olsa stok yapmayi dusunuyorum
Hamidehamide Hakanbuse Bende öyle ilk gebeliğim doğuma kadar bi kaç paket alıp kenara koyayım dedim ama şey düşündüm ya pişik yada alerji yaparsa diye.Elimde kalır bezler diyr tedirgin oldum şahsen
SeydaPrc Hamidehamide bebeğin cildi hassas olursa pişik yapmayan bez yok. Hemen değiştireceksiniz altını pişik kremi ve önleyici kullanacaksınız
Pretty_mommy Sleepy bio natural aldim pişik yapmadı ama bacakları çok sıkıyor gevşek tutmama ragmen iz yapıyor jenny willy denemek istiyorum bir paket alip ona bakacam.🤔