EzgiGizemzerOuz öncelikle çok agresifsiniz neden ? Ben size hakaret etmedim çok bilmiş herşeyi bildiğini sanan gibi...profösörümde demedim...çok bildiğimide savunmadım kaldı ki sizinle tartışma gibi bir niyetimde üzgünüm yok...yaptıgınız açıklamada “sakat” çocuk ifadesini ne yazıkki üzülerek söylüyorum anlamanız için doğru bulmadıgımı söyledim...sizde kibarca aksini idda edebilrsiniz...uslubunuz hiç hoş değil ne yazık ki...
1-ultrasonu zararlı görüyorlar faydalı bulmuyolar sadece gerektiğinde kullanıyolar dedim...bana lafı dolandırarak aynı şeyi söylüyosun farkındaysan
2- bağırsak düğümlenmesi olayını kaçıncı ayda farkettiniz? Bildiğim kadarıyla 20.hafta detaylı ultrasonda olması gerekiyor...burdada 20. Haftada giriyosunuz detaylıya yani burdada görebiliyosunuz öyle şeyleri ve 12. Haftada zaten ozaman anlaşılıyor parmak varmı yokmu down sendorumu varmı diye... Benim söylemek istediğim şu bazen ultrasona ne kadar sık girersen gir doğumdan sonra farkeden doktorlar ve anneler var engellin...anlatabiliyomuyum? Yani ultrasonu çokta 9 ayda 9 kere yok görmezsem kasılırım diye abartmamak lazım...allah başka dert keder vermesin kimseye ve bebeğine...
Siz yinede görmek istersiniz çok sık görün o ayrı ben saygı duyarım yanlız
Sakat kelimesini kullanırsan dünyanın neresindeki çocuklar için olursa olsun...o zaman saygı duymam ve ben yinede uslubuma dikkat ediyorum karşımdakinin anne adayı oldugunu unutmadan bide küçümsemek demişsiniz valla siz yurtdısına göre gayet modern yasıyosunuz ben burdaki yöntemlerin ilkel ama sağlıklı olmasından bahsediyorum...detaylı testlerin yapıldıgından haberim var bende ilk cocugumu orda dogurdum ama sizin burdaki kan testlerinden ne derece haberiniz var onuda bilmiyorum açıkcası...radyasyona gelince son olarak bura amerikanın kuzeyi ve saat suan 23:50 yani yorumlarıma bakarsanız hergün sadece akşamları 45 dak yada en fazla bir saat telefonu aldıgımı anlarsınız...Herkesin bebeği kendine yaptıkları kendine aldıgı kararlar kendine...ben sizin ultrason fikrinize değil ultrasona girmeyen annelerin bebekleri “engelli” diyişinizi doğru bulmadım...sevgiler 🙏🏻