Zeliha2218 24+5 günlük hamileyim birkaç gündür lavaboya gidince iç çamaşırım ıslanmış oluyor ama renksiz ve kokusuz su gibi akıntı acaba neden oluyor başına gelen var mı
SeydaPrc Zeliha2218 Büyük ihtimalle mantar. Bu akıntı koyu ve yeşile dönerse doktoruna kesinlikle haber vermelisin.
Zeliha2218 SeydaPrc yarın gideceğim de kontrole ama korktum acaba bebeğin suyumu sızıyor diye dayanamadım sabaha kadar sizlere de sormak istedim
Sssna Zeliha2218 benim 2 kere oldu. Başta kaşıntı vs yoktu yürürken çamaşırım çok ıslandı bende tedirgin oldum suyu mu sızdı diye. Doktora yazdım mantar öyle yapıyor dedi 2li fitil verdi kullandım sonrasında tekrarladı ama geçti canım. Mantarın bebek için bir zararı yokmuş ilerleyince anneyi rahatsız eder demişti doktorum
Burcu3506 Benimde 26da oldu mantar çıktı 6 tane fitil kullandım geçti sandım bugün tekrar oldu tabi ilk sefer doktora gittim sorun yok akan suyun değil dedi
Vldnshn1 Arkadaşlar benim kokusuz,kaşıntınız bir gün çok bir gün az yeşil akıntım var bu sadece enfeksiyon belirtisi değil mi?Yanöa da yaşıyorum idrarda doktorum bol bol su iç diyip 2 fitil bir toz ilaç verdi sizde de oldu mu?