Sm1347 Merhabalar. Hamile öğretmenler pandemide 24. Haftadan sonra izne ayrılıyordu. Şu an bu idari izin kalktı mı bilginiz var mı? İnternete baktım bulamadım.
Mrv1007 Sm1347 devam ediyor iki hafta önce ayrıldım izne. 24+0’dan itibaren çıkabilirsiniz, doktordan durum bildirir yazı istedi idarecilerim ve dilekçe yazdırdılar
mercimegin_annesiii Maviyisevenkadin bu sadece öğretmenler için mi yoksa memurları kapsıyor mu bende böyle bişey duymuştum
Maviyisevenkadin Doktorunuzdan şu gün itibariyla 24 haftalık gebeliği doldurmuştur imzalı yazısını alıp memura vermeniz yeterli. Onlar ilçeye gönderiyorlar.
Morprenses Tweety5 zorunlu değil ben 26 da ayrıldım ama benim bağlı olduğum mem geç ayrılmamdan dolayı covid ile ilgili sorumluluk bana aittir yazmamı istedi dilekçeye
Mrv1007 mercimegin_annesiii kamudaki tüm hamileler için geçerli, memur olmak yeterli öğretmen olmak zorunlu değil 💕
Sm1347 Mrv1007 çok ilginç okul memuru müdür yardımcısına sormuş kesin olarak kalktı demiş. Niye öyle dediler ki 😅. Teşekkür ederim bunun duymam iyi oldu💐
mercimegin_annesiii Mrv1007 ya bu çok iyi devam etmesi peki bu hakkımızı doğumdan sonra kullanamıyoruz değil mi ☺️ Ne güzel olurdu
Xyztt Devam ediyor 24 ten itibaren istediginiz zaman ayrılabilirsiniz, ben 26 da ayrıldım seminer haftasına denk geldigi için. Doktordan 24.hafta yada daha yüksek haftada oldugunuz dair bir rapor yeterli
mzeak7 Sm1347 farketmiyor ben özelden aldım.sadece 24. Haftada olduğunuza dair doktor yazısı ve izne ayrılmak istiyorum diye dilekçeyi okul idarenize vermeniz yeterli