Sude-96 yyagmurrsenn inşallah yarar bende taktım bakalım herkes hemen iyi geliyor diyor 🙈 ben anlamdım valla zaten canım mı yanmıyor noluyor 😂 hele kalkarken hiç sorun yaşamıyorum en kolayı o oldu ben de doğrulunca nefes alamadım ilk günler ameliyat anı nasıldı miden falan bulandı mı
yyagmurrsenn Sude-96 benimde ameliyat anı cok rahattı.. cok rahat geçti sonrasında da baş ağrısı mide bulantısı baş dönmesi hiç bi komplikasyonu yaşamadım.. sezaryen göbeği de şuan 4. Gün olmasına rağmen hemen gitti, kalmadı. Bunlardan şanslıyım🙈
polyanne yyagmurrsenn göğüs ucu için en faydalı şey kendi sütün canım ben ilk doğumda aylarca çekmiştim bu sefer göğüs kalkanı aldım inşallah aynı şeyi yaşamam gümüş kapakta kalkanla aynı işlevi görüyor işe yarar inşallah
yyagmurrsenn polyanne evet ama gümüş iyileştiriyor diyorlar, denesem mi dedim.. evet düzgün emzirdikçe ve süt değdikçe cidden daha az acımaya başladı
Sude-96 yyagmurrsenn yaa ne güzel göbeğin hepsinin gitmesi ☺️ Benim karın aşağı indi az kaldı orda 🙈 korse aldım
polyanne yyagmurrsenn kullan kullan gümüş kapak ya da kalkan ama bişey kullan çok zor yarayla uğraşmak
yyagmurrsenn polyanne kalkan kullanıyorum bir de gögüs ucu koruyucusu, sanırım kremleyip koruyucu ile bekletmek ve dogru emzirmek gecirdi…
polyanne haticerale63 muhtemel sonum galiba 😂 27 aralıkta günüm doluyor 1 hafta daha bekleriz dedi Dr ara ara sancı ağrı oluyo ama henüz başka bir belirti yok sancım da çıkmıyor sana ne dedi Dr ne kadar beklicek
haticerale63 polyanne Erkek Bebek geç doğar bide ilk olunca benimki Günüm 18 aralikti 31 aralığa kadar bile bekleyebiliriz bişey çıkmazsa dedi çok şükür sabahtan beri git gelli sancım var az önce nisanim geldi bugün yarın doğururum darısı sana inşallah
polyanne yyagmurrsenn kalkanı nasıl kullandın peki canım mycey aldım ben 3 parçadan oluşuyor bi en alta koyacağımız var o tamam da delikli kapak ve deliksiz var onların hangisini takmamız gerekiyor
yyagmurrsenn polyanne ben sadece ortası delikli olanı kullandım bir de emzirme başlığı diye bir baska aparat var ondan almıştım silikon uç, her emzirme sonrası yogun krem sürüp onu taktım, arada o ortası deliği taktım o sekilde düzeldi 2 günde ciddi derecede..
polyanne yyagmurrsenn anladım canım ilkinde o uçlardan takarak geçirmiştim bu sefer kalkan aldım bakalım inşallah hiç yara olmaz 4 ay çekmiştim ilkimde
S-Halilova21 Sude-96 offf lohusalık demeyin bana anam o ne kafaydı öyle her ota boka ağlar oldum 😌 neyseki son 1 haftadır daha iyiym ve bebeğime odaklanıyorum alıştık bizde birbirimize ❤️ Sanırım lohusa depresyonumda bitti yada bitiyor
yyagmurrsenn polyanne uçlar+Ortası delik kalkan+çok kremleyip gögüs pedini yapıştırın aşırı rahatladım ben 🥲