G_M_Z ebr88 hastane iletişime geçer sanırım açıkçası bunu hiç sormadım ama Medipol de çoğu doktor bu şekilde zaten
Didem09 Kozyatağı Central Hospital Fatma Nur Temel, çok iyi, çok sağduyulu bir doktor, ben çok memnunum
_neslihan_ Ozseee hastane güzel hemşireler tatlı ama doğum yapan bir yakınım olmadı tedirginim o yüzden
Didem09 Elzey Bizim sigortamız yok ama Analık Hakkından yararlanıyorum. Normal muayene ücreti 450tl ama analık hakkıyla 250tl ödüyoruz. Normal doğum istiyorum Allah nasip ederse, 2000tl idi en son fiyatı ama Ocak’tan sonra canlanacakmış. Bizim bebiş de Nisan sonu gelecek
Didem09 Padfoot Ben de tavsiye üzerine gittim, çok memnun kaldım💕 Çok ilgili. Hakkında hep olumlu şeyler duyuyordum, normal doğumu da destekleyen bir doktor
Gizem93 annelikyolculugu2875 merhaba muayane ücreti ne kadar ve nasıl bir doktor cana yakın mı ben arastırma içindeyim instagramında gördüm kendisini biraz soguk bi izlenim verdi bana nedense ısınamadım ama memnun olan cok kisi vardı burda. Sanırım gidip gorsem daha iyi olacak😀
Suledenizz annelikyolculugu2875 merhaba tavsiye üzerine Saadet hanımdan randevu almayı planlıyorum daha öncesinde medipolde Hatice hanıma gittim ama memnun kalmadım. Saadet hanım nasıl acaba ilgili, konuşkan mı? Siz soru sormadan drekt sadece muayene edip göndermeye çalışan doktorlardan mı acaba😬 ilk gebeliğim olacak nasipse ama gittiğim doktor hic bilgi vermiyor ben soracağım ancak ki oda ayaküstü oluyor 😀 hani girdiğimle çıktığım bir oluyor
Didem09 Ikigozumuncicegiii Hiçbir sağlık sigortası olmayanlara (eşte de olmayan) devletin sunduğu bir imkan. Özel hastanelerde sigortalı gibi ücret ödüyorsunuz
Didem09 Ikigozumuncicegiii Muayeneye gittiğinizde sigortasız iseniz mutlaka gebe olduğunuzu ve analık hakkından yararlanmak istediğinizi söyleyin. Normalde benim gittiğim hastanede muayene ücreti 450tl ama ben 250tl veriyorum
Besgiyayla Bende pendik medipole gidiyorum ama doktor değiştirmeyi düşünüyorum 20. Haftaya geldik ilgili bi doktor istiyorum bilemedim hangisine gitsem
Dogaaaa G_M_Z maalesef hiç umurlarında değil ilk gebeliğimde ben de düşğk yaptım ikinci gebeliğimde de iğne vermedi bu düşerse o zaman başlarız demişti. Ben taşmak istemiyorum dedim aynı şeyleri ve o şekilde iğneye başladım