Betulyucel06 Ankara şehir hastanesine gidiyorum necati hocaya ama kararsizim dogum yapmakla dogum yapıp memnun kalan var mı ?
Hahahh12 Betulyucel06 ben orda dogum yaptım . Sezeryan olmak zorunda kaldım son anda . Necati hoca girmişti doguma
linaaryaa Betulyucel06 ben orda doğum yaptım 5gun önce ve hiç memnun kalmadım canım 8 cm açıklık vardi yinede sezeryan yaptılar normal doğum olabilecekken😐 tamam yaptılar ama ilgilenmediler bile dikişime gelip birkere bile bakmadılar iyimi kötü mü diye en sonunda sinirlendim tartışıp ayrıldım hastaneden hemşireler bı damar yolu açmaya 6 defa uğraştılar resmen ya herkesin kendi düşüncesi ama gerçekten gittiğim en berbat hastaneydi şuan bı şansım olsa oraya gitmezdim
burakveannesi Betulyucel06 bende gecen hafta oraya kontrole gittim iğne kullandığım için riskli geblik bölümüne gönderdiler normal kadın dogum muayenesinden baya bekledim birde ordan oraya sürüklediler benide son ayım saçmalamıyıp durdular ilaç soruyorum cevap vermediler önemli ilaçlar üstüne aglatıp çıkarttılar doktorlar mesaise bitmişti beni halen ugrastırdılar aç bekledim öğlene kadar kimse birşey bilgisi vermedi polikinlikler böyleyse dogumu korktum orda yapmıcam vazgeçtim arkadaşım da 2 ay önce sezeryan oldu o memeni kalmamıs yataklı servisten
aylmz00 Betulyucel06 şehir hasteneleri dışardan bakıldığında cok güzel hoş ama çalışan öyle değil hepsi dedikoduya hepsi azarlar gibi konuşması orda bizler sayesnde para alırlar ama tam işlerini yapamazlar ben hiç ama hiç memnun kalmadım o yüzden özele gidiyorum senin o anki ruh halinden can acından anlayan yok
Emineyildirim06- Randevu almadan muaneye gidebiliyor muyuz, bi fikri olan var mi, doktor iki hafta sonra kontrole çağırdı ama rabdevu bulamadim
Sima7 linaaryaa bende hiç memmun değilim deneyimsiz tecrübesiz doktorlar iki gece önce gittim doğum başlamış ister yat ister evde bekle sancıların sıklasinca gel dediler sancılarımı hissetmeye başladım evim uzak evde yanlizim diye artık yatayım hastanede dedim nst de sanci çıkıyor açıklık 1 cm nisan gelmiş 2 gün önce ki doktor doğum başlamış dedi dün gittiğim doktor seni rahat görüyorum doğum sancin olsa duramazdin hem evin uzaksa ambulansla gel illa bu hastaneye gelmek zorunda değilsin gibi saçma sapan şeyler söyledi 9 ay o hastaneye gidicem rezillik çekicem gidip başka hastanede doğurmak için çok sinirlendim biri doğum diyor biri sanki bunu ben söylemişim gibi yalancı muamelesi yapıyor aklı ve parası olan başka hastaneye yada özele gider rezil bi hastane
Mom54544 linaaryaa cok şaşkınım 6 cm acilmam vardı ve beklediler ve normal doğum yaptım Suni sancı da almadım kendi sancimla hemde vede aşırı memnundum Fatma Salih ve ekibi yaptırmıştı gayet memnun kaldım kiii serviste de memnundum hemşireler devamlı kontrole geldi gece gündüz sabah stajyer bı bakiyodu dikişe doktor geliyodu bakiyodu öğleden sonra tekrar stajyer geliyodu akşam üstü Doktor gelip bakiyodu
linaaryaa Sima7 Ayn öyle canım kafayı yedirdiler bana sezeryan olmama rağmen dayanamadım normalde 48 saat yatmam gerekirken 15 saat sonra çıktım karşısındakilere insan muamelesi yapmıyorlar.. Sen şuan iyimisin doğum yaptım mi
Sima7 burakveannesi bende kac defa o hastanede ki muameleden dolayi ağlayarak çıktığımı hatırlamıyorum resmen ilk gebeligim travma oldu nasip olur tekrar gebe olursam asla bu hastaneyi tercih etmicem
Sima7 linaaryaa yok eve geldim bekliyorum acilma için ne yapmam gerektiğini bile söylemediler hasbelkader dogurcaz evde dogurmasam iyi hiç bir konuda bilgi vermiyorlar kj bebek iyi mi kötü mü duruşu nasıl açılma olmazsa sezeryan mi olur ne zaman gelmeliyim söylemiyorlar resmen ölüme yakın gelirsin diyorlar
linaaryaa Sima7 çok geçmiş olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu canım gidebileceğiniz başka bir hastane yokmu sizin için daha güzel olur
Gamzeuzmay linaaryaa Sima7 ben Diyarbakır’dan sırf o hastanede doğum yapmak için geldim bende sezeryan oldum gayet iyi ilgilendiler benim gebeliğim bide riskli gebelikdi perinotoloji de yattım 4 günü acayip ilgililerdi sezeryan sornası da 2 gun yattım bi sıkıntı görmedim daha kızım orda yatıyor 50 gündür gayet memnun kaldım iyi doktor iyi hemşireye denk gelmek lazım galiba sizinkiler biraz şansızlık olmuş galiba
Sima7 linaaryaa 9 ay boyunca bu hastaneye gittim tüm evraklarım bilgilerim bu hastaneden o yüzden başka hastaneye bu haftadan sonra gitmek çok riskli olabilir
Sima7 Gamzeuzmay orası öyle necati hocaya denk gelseydim keşke bi kaç defa denk geldim randevuda bulmak zor oluyor o hocaya
Dilara0606 Bende oraya müslüme hocaya kontrole gittim hic ilgili degildi hemen bakti 5 dk da ben bebegimle alakali soru sormadan iyi olup olmadigini demeden kac kilo boyu kac bunlari demeden hemen yeni bi hasta çağırdı orda dogum yapıcaktım sanirim vazgeçtim artık hemdire ve asistani iyidi ama doktor iyi degildi 1 hafta sonra kontrolüm var müslüme hocaya bulamadim özlem di sanirim yanlis hatirlamiyodam haftaya ona gidicem bakalım