Burcu_akbb 30.haftada Vajinada Ağrı Yürürken Uzanınca kalkınca sağa sola dönüşte Kemikleri Dış etinde sizlerinde Acısı oluyormu?
ozgese-s Burcu_akbb Bende de vajinaya sanki bıçak saplıyor öyle bi ağrı giriyo ara ara canım sende de var mı 😔
o1anneadayi Burcu_akbb benim de kasiklarımda ağrı oluyor özellikle uzanıp kalkacağım zaman covidim şuan öksürmekten de olabilir belki bilmiyorum 😢
Mucahid Benimde bugün kasıklarımda bir ağrı var iğne batıyor sanki sertleşiyor.subatin kaçına denk geliyor
ozgese-s Burcu_akbb Herhalde normal ilk gebelik olunca 🤷♀️ Bende de bu hafta değişik şeyler başladı karın ağrısı vajina da ağrı bel ağrısı inşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🌺🌺
Meryemguvey_91 Benim 30. Hafta 3. Gebeliğim hiçbirşekilde yatamıyorum ne sağ ne sol nefesim darlıyor oturamıyorum ellerim aşırı uyuşuyo bu sefer erken başladı bu belirtiler 🤷🏻♀️
nlycltk Burcu_akbb aynı şeyleri yaşıyorum resmen hele geceleri sağa sola dönerken zorlanıyorum vajinanın içindeki kemikler yürürken ağrıyor bazen ağırlaştıkça yeni şeyler güncelleniyo resmen 🤗
Burcu_akbb nlycltk Hergün ayrı bişey erkekmi böle yaptı yoksa yaşmı Etken anlamadımki iki kızda rahattım
Meryemguvey_91 Burcu_akbb ikisinde de hiç uyuşma olmamıştı 3. De oluyo her gece aslında ödemim de yok🤷🏻♀️
cahillesohbetikestim Burcu_akbb evet bunu ben paylaşmış olabilirim 🤣 özellikle yürürken çatı artan çatı ağrım yatarken kalçanın batıp acıması hepsini yaşıyoru 31 haftalığım 30. Haftadan beri iyice arttı şikayetlerim 😒