Svcncmrnz Merhaba güzel anneler ikinci hamileliğimi yaşıyorum bebeğim 15 aylık ve emziriyorum baya bir azalttım hamile olduğumu öğrendikten sonra benim durumumda olanlar var mı sizler nasıl yapıyorsunuz memeyi biraktirmayi demiyorum bakalım azalttım suanlik..
SenaHifa Svcncmrnz hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙂ben de arayı açmadan ikinci çocuğu düşünüyorum henüz 3 aylık gerçi de. O aylarda bebeğiniz hareketli mi konuşarak anlaşabiliyor musunuz ? Uykuları düzeni nasıl ?
Esmanurr3 Amcamın kızı bu durumdaydı kasımda 2yaşına girdi bıraktıramadı doktor sorun yok emzir demişti sakın birden bıraktırmayın
Svcncmrnz SenaHifa uyku düzenimiz çok güzel üç aylıkken uyku düzenini yapmıştık 9da en geç uyur sabaha kadar sadece emmeye uyanır gün içinde fazla uyutmuyorum mesela şuan ki düzenim benim her dediğimi anlıyo bende onu anlamaya çalışıyorum gece 9da uyur emmeye uyanır gece artık bir veya iki kez emziriyom ve sabah 8 buçukta uyanır öğlen 1de uyur 3e kadar uyur bu şekilde bir döngümuz var inşallah hamileliğim iyi geçer de bebeğime bakabilirim ilk hamileliğim çok kötüydü