Hatice232017 Hem Kullanışlı hem uygun birşey istiyorum şöyle 3.4 yaşına kadar kullanabileceği kaliteli bir beşik öneriniz varmi ?siz tercihinizi neyden yana kullandınız mayısta doğum yapacağım inşallah
Kumpr Hatice232017 benim de ikizlerm olucak nasıl birşey alsam çok kararsızım bende burda durayım fikir olsun 😂
Aysegulokms Hatice232017 hepsıburadadan yoykonun park beşiğini aldım ben çok kaliteli, anne yanı olma özelliği var 3.4 yaşına kadar kullanabilirsiniz tavsiye ederım ☺️☺️
esratpl Hatice232017 hepsiburada’dan babycom 60×120 anne yanı ahşap beşik aldım. 4-5 yaşına kadar kullanabiliyor sallanıyor sabitleniyor. Uyku seti vs dahil 1100₺ gibi bi fiyata almıştım🌸
Hatice232017 Morprenses esratpl o beşiği görmüştüm ama yorumlarda çok ses yapıyor sallanırken felan diyorlardı.saglam birseymi memnunmusunuz? Ya
Melek1111 En iyi park beşikler anne yanı olanlar .Yoyko 8 ın 1 olan çok güzel .Ben Kraft fresh anne yanı park beşik aldım .Çiçek sepetinde 1179 a düşmüştü çünkü .4 yaşına kadar kullanılıyor
esratpl Hatice232017 henüz kullanmadım ama ben bütün yorumlarını okudum öyle bi sorun yazanla karşılaşmadım,bahsettiğiniz sorunu heyner marka olanda okumuştum bilemiyorum tabii kullanmak lazım bir süre🌸
demirmommm Hatice232017 anne yanı park yatak aldık Kraft . Daha kullanmadık ama kurduk sağlam duruyor
sedacelikss Biz bunu aldık kurduk çok kullanışlı, indirime giriyor takip ederseniz daha uyguna alırsınız 5-6 yaşına kadar kullanıp sonra da oyun masası yapıcam https://ty.gl/f7vps6kwjq
Sedanurtorun Hatice232017 ben elele park yatak aldım çok güzel ve kullanışlı ama fiyatı bi tik artmış