Niloya6 9+1deyim ama şimdiden 3.5 kilo aldım hep böyle hızlı mı kilo alınıyor varmi benim gibi olan kızlar 🙄
serpilctn Niloya6 Cook erken almışsın ve çok almışsın kilo dikkat et canım ben 15.haftama kadar 3 kilo aldım.sadece senin daha 9 haftalık hemen hemen 4 kilo almışsın
Htchknn Niloya6 54 ile hamile kaldım ilk üç ay dört kilo verdim. Şimdi 22 haftalık 3 kilo aldım 53 üm
aysss32 Niloya6 10. Haftamda ben de 4 kilo almıştım. Şimdi 29. Haftamda 13 kilo aldm toplamda hayırlısı artık 😃 takmayın kafaya sağlıklıysanız ve düzgün besleniyorsanız yapacak birşey yok gibi.
Ecem27 Niloya6 bende ilk aylarda almaya başladım 15 kg aldım toplam 32+2deyim. 51 kg ile hamile kaldım Bünyeden bünyeye göre farklı oluyor kimisi kusmaktan kilo veriyor Kimisinin de iştah açılıyor
Asminim77 Niloya6 biraz hızlı almışsın canım dikkat et. Ben 15 haftalıkta o kadardım.şimdi 20 haftalık 6 kilo almışım ona bile doktorum hızlı almışsın dikkat et dedi 🤷🏼♀️
AlyaEkmen_ Niloya6 biraz erken başlamış sizin kilo almanız ben 20.haftadan sonra almaya başladım şuan 36+0 dayız +7kg almışım toplam
Esmaonur Niloya6 21+3üm 2,5 kilo aldım. Siz biraz erken almaya başlamışsınız dikkat edin bence 🤷🏼♀️ Ama çok zayıf hamile kaldıysanız zayıf insanlar daha kolay ve hızlı alıyormuş vücut yapısına bağlı biraz
serpilctn Aysegul9371 doktorum normal.dedi ayda 2,3 kilo almak.ideal dedi arkadaş daha yolun başında 9 haftasında 4 kilo almış çok
Asminim77 Aysegul9371 evet dikkat ediyorum bir haftadır artık. Yemeyince gerçekten içim geçiyor gibi oluyorum inşallah çok zorlanmadan atlatırım bu süreci 🤦♀️ Normalde asla böyle değilim 🤷🏼♀️