rmysnur1 Kızlar merhaba Adana da detaylı ultrason yapan yer-doktor önerisi verir misiniz? Ve fiyatları nedir?
Fatmatev rmysnur1 Ortadoğu hastanesinde yaptırdım ben normalde Türkan Cengiz’e gidiyorum ama detaylı ultrasonu farklı bir doktor yaptığı için adını bilmiyorum 30/40 dakika sürdü ben memnun kaldım fiyatında ekim ayımda 350 TL idi şimdi ne kadar bilmiyorum 🙂
EgeveAnnesi rmysnur1 2 gün önce Ebru tarım a gittim. Mükemmel ötesi harika bir doktor. Tekrar ihtiyacım olsa tekrar sadece ona giderim. İnceleme uzun sürdü bebeği iyice inceledi. Kendisi de sürekli bilgi verdi ve bizi çok rahatlattı. Ayrıca yakın arkadaşım da ebru hanima amniyosentez testi yaptırmıştı. O konuda da çok tecrübeli birisi. 900 nakit 950 TL kredi kartı ücreti.
Sevtugm Ben ünv tede prof dr selim beye gittim ama suan izinde kendisi onun yerine yine orda mete bey öneririm onu da çok duydum. Muayene ücreti 183 tl
rmysnur1 Sevtugm ya evet bende balcalıyı düşündüm ama sanırım randevu almak sıra bulmak biraz sıkıntı oluyormuş bir şansımı deneyeceğim yine de 🙏🏻
Missewos Canim kusursuz en saglikli sekilde her detayini ogrenmeki istiyorsan adanada ebru tarim var ona git. Perinatolog ciddi anlamda sorunlu gebelik konusunda uzman. 650 tl muayenesi ama bir kez mutlaka insanin gitmesi gereken bi doktor
Sevtugm rmysnur1 ozelinden umarım bulursunuz ben de özeline gidiyorum şimdiden arayin. Ben doğumu orda yapacam kndi doktorum selim bey izinde mete bey yapacak duanızı eksik etmeyin 🙏🙏🙏 🤲
Bhr-1 Devletse mete sucu selim bey yokmus Özelse cansun demirde yaptirdim ben 600 cokta ilgiliy birisiydi. Ebru tarim 950 tl dedi. Suan 1000 olmustur. Ilgili doktorlar bunlar
rmysnur1 Bhr-1 teşekkür ederim Mete beyden randevu aldım hakkında çok iyi şeyler duydum üstelik özeller aşırı pahalı olmasının yanında bakanlar genelde radyolog o yüzden Mete beyi tercih ettim 🥰