Nurss34 Kızlar doktor yumurtalarımı takip ediyor adetin 14.günü gel dedi tekrar , fakat benim 13. De çatlıyor genelde . Yumurtam çatlayıp çatlamadığını anlar mu doktor . Mesela bu ay çatlamadan kayboldu diyelim anlıyor mu ?
Pemberuya Nurss34 Ben Evlendikten tam bir ay sonra gitmiştim canm Dr yumurtalar çatlamış demişti ama geçtiğini anlar mı bilemiyorum
Ksmet123 Nurss34 evet canım anlar Benimde adete bi hafta vardı yumurtan olgunlaşmış çatlamış demişti normal ultrasonla baktı
Nurss34 Pemberuya çatladığıjı anlıyorsa , çatlamadan kaybolmuşta diyebilir sanırım ,bilgim yok benim de ya kafam karıştı
Pemberuya Nurss34 o kadar bilgim yok kuzum valla bilemedim hiç ☺️ ama sana bişey diyimmi senin bu bildirimin sonrası baktım yumurtalarım reglden sonra 21. Günde çatlamış 🙄 takvimden gün saydım 8 Ağustos 1 Eylül arası
Ksmet123 Nurss34 evet canım gözükür Ben geçen ay aşılama için gitmiştim 3 güne bi ultrasonla baktı mm ölçtü istediği ölçüye gelince çatlatma iğnesi yaptı
Ksmet123 Nurss34 anladım canım benimki iğneyle olmuştu benim normalde de oluyor zaten 3 tane geliştirelim aşılama için şans yüksek olsun diye yaptık ama olmadı nasip değilmiş
Ksmet123 Nurss34 eşimde sperm sayısının hareket az olduğu için doktor aşılama önerdi bizde yaptırdık ama tutmadı. Aşılama yaparken kadının da yumurtalarının gelişmesi çatlaması gerek doktor kontrolünde ondan sebep
Nurss34 Pemberuya canım test yapmadan veriyorlarsa bana niye direk vermedi acaba ne güzle olurdu 😀öyle bir doktor arıyorhm İstanbul’da
Pemberuya Nurss34 Sen direkt alttan ultrason sor kuzu ben Sivas’ta mesicanaya gittim orda bakmislardi
designermom Canım Bildigim Kadarıyla çatladıginu sıvıdan anlıyor ama tabi bu anca belli bir süre olur birkaç gün sonra anlar mi hic bilemiyorum