Aleynaa1 Kızlar cuma günü sezeryan oldum ama hala kendime gelemedim dikiş yerlerim acayip ağrıyor ve dayanılmaz bir ağrı bebeğimle ilgilenemiyorum rahatça oturup kalkamıyorum. Tahminen ne saman ağrılarım geçer bugün daha 3. Günüm sanki hiç geçmicek gibi hissediyorum 🥺🥺
Bebiscann Aleynaa1 canım bende Sezeryan oldum 2 ay önce, ağrı kesici ilaçlarını ve antibiyotiğu düzenli kullan, ağrı kesici ilacı günde 3 defa alabilirsin seni rahatlatır ağrın olması normal gün gün azalacaktır ben 1 hafta sonra ev işi yapmaya başlamıştım
dakpinar- Aleynaa1 5. Günüm bugün canım rahatım , kendim yapabiliyorum her seyı ama dikkat ederek , dikiş yerinde de ara ara agrı oluyor ama dayanılmayacak ağrı degıl. 1,2 güne düzelirsin
Semiha_ Aleynaa1 11 gün önce bende oldum canım sezeryan benim 4. Gün çoğunluğu geçmişti ağrımın ama kendini çok zorlama korumaya çalış günden güne azalıyor ağrın acın
Hifaberra Aleynaa1 öncelikle geçmiş olsun canım Ben de 10 ay önce oldum. Sanki hiç geçmeyecek gibiydi.1 hafta da geçmişti elhamdülillah. Sık sık yürürsen evin içinde daha hızlı iyileşirsin bana öyle dediler.
Aleynaa1 Bebiscann benim daha 3. Gün ama aşırı sızlıyor dikiş yerlerim özellikle sol tarafım da sanki bıçakla kesiyorlar gibi bi ağrı böyle dayanamıyorum
Aleynaa1 dakpinar- inşallah yaa ben aşırı derece böyle birden ağrı giriyor mahvoluyorum bıçak saplanıyor gibi oluyor sol tarafımda özellikle oluyor
Bebiscann Aleynaa1 canım sol taraftaki aşırı ağrı bende de oldu baya sürdü doktoruma söyledim , sezeryan dikişlerinin kenarına fıtık olmaması için sıkı bağcık atıyorlarmış ve en geç orası iyileşiyormuş dedi doktorum
SekerAnne Aleynaa1 birkaç güne geçer canım üşütmemeye çalış, özellikle ayaklarına dikkat et, yürümeye çalış evin içinde … ama uyuşukluk uzun bir süre seninle
liveyourlife Aleynaa1 benim ağrılarım 10. Günden sonra ciddi anlamda azalmıştı. İlk 10 gün yürürken cayır cayır yanıyordu dikiş yerim. Geçmeyecek sandım ama geçti gitti. 2 3 gün sonra iyileşip ev işine başlayanların yorumunu gördükçe kendimi çok kötü hissetmiştim. Ben mi anormalim diye. Ama herkesin iyileşme süreci çok farklı bunu şimdi daha iyi anlıyorum
Semiha_ liveyourlife O yanma hissini ilk 2 gün yaşadım allahım çok kötüydü hiç geçmeyecek gibi siz 10 gün yaşamışsınız iyi dayanmışsınız cidden geçmiş olsun
MiniMiniKus Aleynaa1 Allah şifa versin ve Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişini öncelikle Bende perşembe sabahı sezeryan oldum ve benimde aşırı ağrım ve yanmam var Öksüremiyorum bile korkuma oturup kalkarken çok zorlanıyorum ve korkuyorum ister istemez 😣 Ne zaman geçer bilmiyorum ama inşallah çabuk geçer dediğin gibi hiç geçmeyecek gibi 😑