alcang Clostiridium Takılmadığına emin misiniz? Belki siz görmeden çıkarmışlardır çünkü hiç duymadım sonda olmadan
alcang Clostiridium Genel anestezi olduysanız belki siz uyurken takıp çıkarmışlardır siz görmemişsinizdir
Clostiridium iki_melek_annesi bilmiyorum ki ameliyathane den çıkarken çıkarmış olabilirler mi.Odaya geldiğimde kendim tuvalete ciktim
Defnemmmmmm alcang öyle birşey oluyormu ya hissetmeden😁 benim anam ağlamıştı valla sondadan sistik oldum sandım o Nası bi acıdır
minikkoalammm Clostiridium takmamaları imkansz çnkü idrar ona gidiyor o olmasa yatağa işersiniz takılmıştır siz fark etmemiştirsnz uyuştuysanız yada uyutulduysanız
Clostiridium minikkoalammm ameliyathaneden çıkarken mi çıkarttılar acaba .Bi kaç saat sonra eşim beni wc ye goturdu
Rabia64 Clostiridium odaya gelir gelmez tuvalete nasıl çıktınız ben odaya geldikten 5 6 saat sonra ayağa kaldirildim ve ayağa kalkmadan 1 saat ince falan çıkardılar sondayi siz çabuk mu yurutuldunuz
Guzucuk25 Clostiridium olmaz ama çıkarmazlar asıl iş yatağa geçince başlıyor yurume zamanı gelince çıkarıyorlar birinde daha duymuştum takılmadı diye
alcang Clostiridium sizi odaya getirirken cıkarmışlardır spinalde mesela odaya geldikten sonra çıkarırlar çünkü zaten uyuşuk olunca hissetmez ama sizin öyle bi ihtimal yok diye odaya getirirken çıkarmışlardır
minikkoalammm Clostiridium öyle yapmışlrdır çnkü takmamaları imkansız kuzum idrarın direk oraya gidiyor
masalinannesi12 Clostiridium ilk dogumumda banada takılmadı canım şimdi 2. Sezeryan olucam sordum doktoruma takmıyoruz dedi her doktor takmıyor ayağa kalkıp yurumeni istedikleri için ve bence cokda guzel takılmaması